Prins Carl Philips utseendeförändring – avslöjas av nya bilden

Prins Carl Philip

Grattis Carl Philip, 42 år idag! Vi firar med bilden som blev värsta snackisen – och med fotot som avslöjar utseendeförändringen privat.
503 Service Unavailable

I dag står prins Carl Philip mitt i det kungliga strålkastarljuset: Han fyller 42 år – och tittar man på bilderna av honom i uniform så är han verkligen så uppseendeväckande ”prinsig”.

Som här, när han representerade kungafamiljen vid FN-monumentet på Kungliga Djurgården förra våren, klädd i sin uniform från Amfibiekåren och följd av sin adjutant. Det var så kungligt det kan bli, och bilden på prinsen blev en snackis på sociala medier – på grund av hans vassa och modellsnygga look:

Carl Philip i uniform Bilden som blev en snackis

Carl Philip-bilden som alla pratade om.

Vi fick också veta mer om Carl Philips uniform:

– Prinsens uniform kallas ”daglig dräkt” och motsvarar klädkoden mörk kostym, berättade Johan Tegel vid hovets informationsavdelning.

– Kavajen är m/48 med majors gradbeteckningar och på bröstet bär prins Carl Philip sina medaljer, bland annat kungliga minnestecken och militära medaljer.

Hovets bild av prins Carl Philip

Prins Carl Philip i uniform

H.K.H. Prins Carl Philip i all sin kungliga glans på hovets officiella bild.

Carl Philip – prins och småbarnspappa

Men detta är också prinsen som lever ett helt annat liv till vardags. Lika elegant som han är officiellt, lika vanlig kan han se ut privat.

Och kanske var det den mycket coola men möjligen också lite trötta småbarnspappan Carl Philip som fastnade på bild i samband med kvalet till Porsche Carrera Cup på Ring Knutstorp förra helgen? Familjens minsting prins Julian är ju bara sex veckor.

Prins Carl Philip Porsche Carrera Cup på Ring Knutstorp

Snyggprinsen i vardagstappning – mitt uppe i sitt nya liv som trebarnspappa.

LÄS MER: Hemma hos Carl Philip och Sofia på Villa Solbacken

LÄS MER: Hemligheten bakom namnvalet: Så fick kungabarnen sina namn

LÄS MER: Glädjebeskedet: Så blir Victoriadagen 2021

Foto: TT, Linda Broström/Kungliga Hovstaterna.