Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Carl Philip inte sig lik – egendomliga bilden rör upp starka känslor

14 maj, 2024, 11:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Så har vi aldrig sett vår prins!
Annons

Måndagen den 13 maj markerar en viktig dag – det var nämligen prins Carl Philips födelsedag!

Kungafamiljens smeknamn – vi har hela listan!Brand logo
Kungafamiljens smeknamn – vi har hela listan!

Prins Carl Philip fyller 45 år

Prinsen, som nyligen blev populär på sociala medier och titulerad som "hunk", fyllde hela 45 år och firades på morgonen med tårta och ljus till tonerna av de tre sönernas födelsedagssång.

Mycket mer information vill hovet inte bjuda på.

– Prinsen firar sin 45-årsdag privat tillsammans med familjen, säger de i en kommentar till Svensk Damtidning.

Annons

Prinsparet har köpt fäbod

Men under måndagen delade kungahuset en alldeles speciell bild på prinsen, tagen av självaste prinsessan Sofia, poserande vid Ribbåsfallet i Älvdalen.

En väldigt speciell plats för prinsparet – nyligen skaffade de en fäbod i närliggande område, 14 kilometer norr om familjen Hellqvists Kåtilla. Fäboden är ett litet rött hus med vita knutar, som Sofia och Carl Philip har planer på att rusta upp.

Bilden på prins Carl Philip rör upp känslor

Fotografiet på den nyblivna 45-årige prinsen väckte snabbt uppmärksamhet på både sociala medier och i pressen – av en särskild anledning.

Annons

Vi är ju så vana vid att se Carl Philip uppklädd till tårna, ofta i en blå kostym, men på denna bild ser vi en annan sida av "hunk-prinsen", i lediga kläder.

Med bakåtvänd keps, en tröja från Peak Performance och ett par blå jeans ler Carl Philip glatt mot kameran och under bilden regnar gratulationerna och reaktionerna in:

"Grattis! Så fin bild", "Grattis vår fina prins!", "Snygg!", "Han ser så lycklig ut i naturen" och "Fin prins fin son fin make fin barnafar fin storebror och lillebror gratulerar på födelsedagen", lyder bara ett axplock av kommentarerna.

Annons