Prins Charles elaka straff mot Meghan Markle: "Sparkar ut henne"

Meghan Markle, prins Harry och prins Charles

Prins Charles sätter hårt mot hårt och straffar Meghan Markle.

Johan T Lindwall om Meghan och Harrys intervju: ”Var det verkligen nödvändigt?”
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry har länge befunnit sig i konflikt med resten av den brittiska kungafamiljen.

Kulmen nåddes när Meghan och Harry ställde upp i en intervju med tv-ikonen Oprah Winfrey, en intervju som man får betrakta som ett slags uppgörelse med hovet.

Prins Charles straffar Meghan Markle och prins Harry

Bland annat avslöjade Harry att hans relation med pappa prins Charles havererade fullständigt när han och Meghan bosatte sig i Vancouver.

– Pappa slutade svara när jag ringde, sa Harry i intervjun.

Nu har vi ytterligare bevis på att Charles och prinsparet inte går jämnt. Enligt kungaexperten Angela Levin planerar Charles att göra en markering som kommer att bli väldigt kännbar för Harrys del.

– Prins Charles har länge velat skära ner på monarkin för att spara på utgifterna och se till att folk lever upp till pengarna som de får från skattebetalarna. Jag tror att det är då som Harry och Meghan kommer att sparkas ut från kungafamiljen, säger Angela till TalkRadio.

Det skulle innebära att Harry och Meghan, som redan tagit ett kliv tillbaka och avstått från sina kungliga plikter, står helt bortom kronans ansvar.

Meghan Markle, prins Harry och prins Charles

Prins Harry och Meghan Markle har hamnat i en konflikt med prins Charles.

– Drottningen har hållit ihop gruppen i periferin väldigt länge av sentimentala skäl, och jag tycker att det är fullt förståeligt att hon vid sin ålder inte vill ändra på det. Men prins Charles vill få till en förändring och jag tror att han kommer att se till att det blir så, säger Angela.

Harry och Meghan har redan börjat förbereda sig för ett liv där de måste klara sig på egen hand. De har skrivit på avtal i mångmiljondollarklassen med mediejättarna Netflix och Spotify. Allt för att överleva, hävdade Harry i Oprah-intervjun.

– Min familj klippte bokstavligen banden med mig finansiellt, sa prinsen då.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket