Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Charles fula knep – i otroheten mot prinsessan Diana

29 aug, 2022, 12:30 
AvSimon Holm Stålhand

Hovexperten får kalla kårar efter Dianas ord.

Annons
Här är trailern för nya säsongen av The Crown – med prinsessan Diana!Brand logo
Här är trailern för nya säsongen av The Crown – med prinsessan Diana!

Fler och fler chockerande detaljer kring prinsessan Dianas liv har sipprat ut den senaste tiden. Anledningen är främst dokumentären som släpps på hennes dödsdag, 31 augusti.

Nu har fler detaljer kring hennes äktenskap med prins Charles sipprat ut.

Och det är ingen munter läsning.

Prins Charles och prinsessan Diana gifte sig 1981 men äktenskapet var skakigt. De separerade 1992. Anledningen till det var att Charles under en lång tid var otrogen med Camilla Parker Bowles.

– Det var tre personer i det här äktenskapet så det var lite trångt, sade Diana i en kontroversiell BBC-intervju under 1995.

Charles fula knep mot Diana

Hovexperten Andrew Morton har, enligt The Mirror, berättat om ett fult knep som Charles brukade använda sig av för att försöka förhindra att Diana skulle upptäcka att han var otrogen.

– Charles brukade ringa in ett av tv-programmen i Radio Times med en penna så att hon skulle tro att han var hemma den kvällen. I själva verket hade en chaufför kört honom två mil bort för att träffa Camilla Parker Bowles, säger Andrew Morton enligt The Mirror.

Morton säger att det fortfarande ger honom kalla kårar när han tänker på vad Diana berättade för honom om det krisdrabbade äktenskapet.

– Då trodde alla fortfarande att de hade det perfekta äktenskapet – en stilig prins och hans vackra unga fru. Men inget kunde ha varit längre från sanningen, säger Morton.

Annons