Prins Charles i skandalaffär: "Hon blev gravid"

Prins Charles och Camilla Parker-Bowles

Prins Charles har plötsligt hamnat mitt i en bisarr skandal – och nu träder en man fram för att säga sin sanning
Slå på ljud

Prins Charles och Camilla Parker-Bowles delar en kärlekshistoria som pågått i decennier. Den officiella historien är att de träffades första gången för över femtio år sedan, på en hästpolo-match i Windsor Great Park.

Där ska de omedelbart ha fattat tycke för varandra. De upptäckte att de hade en viktig sak gemensamt: den torra, klassiskt brittiska humorn.

Prins Charles pekas ut: "Hon blev gravid"

Men Simon Dorante-Day har en annan historieskrivning. Han menar att Charles och Camilla träffades första gången runt 1965, när de båda var tonåringar. Det är då Simon föddes.

Simon, som bor i Australien, menar nämligen att han är prinsparets okända kärleksbarn. Detta bisarra påstående är något han har salufört i flera år. Nu senast när hans hemland firade mors dag.

"En stor kram till alla som saknar sin mamma, som aldrig fick prata med eller röra vid sin mamma, som aldrig kände sin mamma, och till mammor som förlorat eller tvingades lämna ifrån sig sina barn. Jag känner er smärta varenda dag", skriver Simon på Facebook.

Simon växte upp som adoptivson till Karen och David Day. De var i sin tur släkt med Winifred och Ernest Bowlden, som jobbade som kock och trädgårdsmästare för drottningen och prins Philip.

"Camilla blev gravid – men lämnade bort barnet"

Enligt Simon fick Winifred och Ernest ansvaret att ta hand om gossebarnet som blev till efter Charles och Camillas tonårsaffär.

– Min farmor, som jobbade för drottningen, sa rätt ut att jag var Camillas och Charles son, flera gånger, har Simon sagt i en intervju.

Simons fru Elvianna är också övertygad.

– Vi tror att Camilla blev gravid efter ett förhållande med Charles och att Camilla, med hjälp av sin familj och kungafamiljen, behöll Simon tills att han var arton månader gammal, har hon sagt.

För Simon är saken glasklar. Han har krävt att få genomgå ett DNA-test för att bevisa sitt släktskap – och till med gått till domstolen i Sydney för att få rätt.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket