Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel gör entré på Victoriagolfen 2022

13 jul, 2022, 07:50 
Ellen Myrgård Lindén
Prins Daniel Victoriagolfen 2022
Här tjuvstartar prins Daniel Victoria-firandet på Öland och vid sin sida har han programledaren Peter Jihde, som spelar kunglig golf för första gången.
Annons
Här spelar prins Daniel Victoriagolf – med Peter Jihde!Brand logo
Här spelar prins Daniel Victoriagolf – med Peter Jihde!

Äntligen har firandet av kronprinsessan Victoria 45 år börjat! Svensk Damtidning är på plats på vackra Ekerums golfbana på Öland och följer prins Daniel som traditionsenligt slår ut bollen dagen före födelsedagen.

Öland bjuder på 23 grader och sol och Daniel, klädd i sportig keps och pikétröja, är på glatt humör.

Prins Daniel på Victoriagolfen
Här firar prinsen!

Prins Daniel har ett gediget golfintresse och har spelat i många år. Med tiden har han dessutom blivit rejält skicklig på golfsporten. Victoriagolfen har blivit en trevlig tradition som både media och privatpersoner följer och banan ligger bara några minuter från kungafamiljens sommarslott.

Annons
Prins Daniel
Prins Daniel spelar golf!

Golftävlingen bjuder dessutom inte bara på kunglig glans det är även kändistätt på det välklippta gräset den här morgonen. Programledaren Peter Jihde är nämligen på plats med sin klubba och även bröderna Thomas och Andreas Ravelli, som varit med och spelat tidigare. Däremot saknar prins Daniels nära vän Peter 'Foppa' Forsberg som varit med tidigare år.

Peter Jihde och prins Daniel
Kan vi utgå från att det inte blev hole in one här?
Annons

Nu väntar en förmiddag i solen och en 18-hålsrunda för herrarna – och Svensk Damtidnings Helena Wiklund och Indra Nordemar följer dem hack i häl på golfbanan – och under hela Victorias firande!

Prins Daniel
Prins Daniel följer sin boll med stort fokus!

Foto: TT

Annons