Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel gör entré på Victoriagolfen 2021 – se första bilderna!

13 jul, 2021, 07:30 

Prins Daniel har tjuvstartat Victoria-firandet på Öland – och vid sin sida har han en doldismiljardär från Monaco!

Annons
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessanBrand logo
SE FILMEN! Här anländer prins Daniel till Victoriagolfen – tjuvstartar firandet för kronprinsessan

Han är morgontidig, prins Daniel! Uppe med tuppen som vanligt – och redan ute på golfbanan. Men så är detta ingen vanlig dag!

Det är ju dan före dan. Eller närmare bestämt dagen innan hans kära hustru fyller 44 år. Och då spelar Daniel alltid golf här på vackra Ekerums golfbana på Öland, ett par minuter med bil från kungafamiljens vita sommarslott. En mycket traditionsenlig del av det som kallas Victoriaveckan.

Svensk Dam är också på plats och så här såg det ut strax efter klockan 08.00 i morse när Daniel gjorde sin snitsiga entré framför det vita klubbhuset, klädd i shorts och med sitt karakteristiska breda leende: Dags för en 18-hålsrunda!

Annons

Fast prinsen har pressen på sig... Det är bra många nyfikna och ett helt gäng fotografer som har samlats för att se honom slå ut.

Lite mulet men ack så vackert på golfbanan.

Nu väntar dryga fyra timmar på golfbanan, men i år får Daniel dock inte sällskap av sina vanliga trogna golfpolare: Varken hockeyikonen Peter ”Foppa” Forsberg eller Håkan Lundstedt, vd för Synsam, kunde komma ifrån.

Victoriagolfen 2021: Se prins Daniel på golfbanan

Så in kliver i stället den nye Mr Victoriadagen, Stephan Rimér, 47, tillsammans med doldismiljardären Fabrice Pastor, influgen direkt från Monaco. Han är jämnårig med Daniel och tvåbarnspappa precis som han – men framför allt en ambassadör för den nya folksporten padel.

Prinsen med Monaco-miljardären Fabrice Pastor (till höger i blå tröja).

Siktar Daniels lag – som också består av före detta tennisproffset Thomas Johansson, 46 – på seger möter de dock tufft motstånd: Frågan är om de har en chans mot gamla golfproffset Joakim Haeggman, 51?

Foto: TT, Helena Wiklund/Svensk Dam.

Annons