Daniels kärleksgest till Victoria – intima ögonblicket fångades på bild!

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Nationaldagen 2021

Så oväntat. Men så härligt! Här är kärleksbilden på kronprinsessan Victoria och prins Daniel – från nationaldagsfirandet på Skansen.

Det är få kungliga ceremonier som är mer högtidliga än den som äger rum när konungariket Sverige hyllas på Skansen. Sveriges nationaldag är ju lika med fanor och orkestrar, och det är allmänt ståtligt och stämningsfullt.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel Nationaldagsfirandet på Skansen 2021

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel i högsätet vid nationaldagsfirandet på Skansen.

Men i går smög det sig in lite privat kärlek mitt i tv-sändningen och mitt i det ceremoniella. Kronprinsessan Victoria tog prins Daniels hand – eller om det var tvärtom om – och deras ögonblick av kärlek förevigades av TT:s fotograf.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias utseendeförändring – bilden avslöjar

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel håller handen Nationaldagen 2021

Bilden som säger mer än tusen ord.

Claudio Bresciani/TT

En sekundsnabb bubbla av samhörighet som bara de två delade, mitt bland de blågula flaggorna och prästkragarna och trots att statsministern satt två meter bort och att svenska folket var bänkade hemma i tv-sofforna.

Kanska är det också hemligheten med kronprinsessan Victorias och prins Daniel förhållande, detta att de alltid lyckas behålla en privat sfär, hur offentligt deras liv än är.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Kärlek

Då och då händer det: Victorias och Daniels kärlek fastnar på bild.

Så träffades kronprinsessan Victoria och prins Daniel

I höst är det hela tjugo år sedan de träffades första gången. Då klev 24-åriga Victoria in på gymmet Master Training på Regeringsgatan i Stockholm och mötte sin nya personliga tränare Daniel Westling, 28.

Det fanns dock ingen ”första dejt” hävdar Daniel i Arbetarbladets intervju, han och Victoria började helt enkelt bara umgås för att det kändes naturligt. Men det fanns ändå ett speciellt tillfälle när han kände att nu – nu har detta blivit till något annat.

Men sen tänkte han inte så mycket mer. Inte på att detta var Sveriges kungafamilj. Inte på att han skulle bli tvungen att lämna sitt företag. Inte på att han skulle behöva livvakter dygnet runt, livet ut.

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel hovets bild kramas

Tänk att det snart är 20 år sedan kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffades!

– När man blir kär följer man hjärtat och tänker inte igenom allt. Det vore väldigt ocharmigt och trist om man tänkte för långt fram, jag var nog väldigt i nuet och kände att det var väldigt rätt.

Det gjorde han förstås helt rätt i. Och i går satt Victoria och Daniel alltså där på Skansen och bjöd oss på en glimt av den kärlek som tagit dem ända hit.

LÄS MER: Mette-Marits privata bilder – kärleksbombar Haakon!

LÄS MER: Mer än femtio år som gifta – här är Sonjas och Haralds kärlekssaga

LÄS MER: Drottning Silvias kärleksgest för kungen – se bilderna

Foto: TT, Linda Broström/Kungliga Hovstaterna, Suvad Mrkonjic/Svensk Damtidning.