Prins Daniel i chock efter nyheten – nu avslöjas sanningen

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria

Prins Daniel fick en chockerande nyhet tidigare i veckan. Nu avslöjas sanningen.

Prins Daniel har varit med om några omtumlande dagar. En nyhet har briserat som troligen träffat honom väldigt hårt – men som nu plötsligt fått en oväntad vändning.

Svensk Damtidning har erfarit att Bruce Springsteen är prins Daniels absoluta favoritartist. Han uppskattar Bossens skivor, vilket kanske inte är så konstigt. Daniel är ju precis som Bruce en man av folket som jobbat sig in i de finaste salongerna.

Prins Daniel i chock – efter bisarra nyheten

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria

Som prins Daniel älskar Bruce Springsteen!

Men de senaste skriverierna kring Bruce har inte varit någon munter historia. Det var sajten TMZ som var först med att rapportera att trubaduren från New Jersey gripits av polis i november efter att ha kört rattfull.

Nu väntar en rättegångsförhandling för Bruce, som enligt vissa uppgifter riskerar fängelse.

Men så kommer vändningen. Flera medier, däribland CNN, skriver att Bruce i själva verket visade prov på en promillehalt på 0.02. Det är alltså en fjärdedel av den tillåtna nivån i delstaten New Jersey, som ligger på 0.08.

– När allt detta är över tror jag att folk kommer att tvivla starkt på att det var så allvarligt, speciellt när sanningen avslöjas, med promillenivån, har en källa nära Bruce sagt till CNN.

"Vet inte varför de stoppade honom"

Enligt CNN var Bruce ute och körde motorcykel, när ett gäng fans vinkade honom till sig och bjöd honom på en tequilashot. När han satte sig på motorcykeln igen blev han stoppad av en polis.

– Jag vet inte varför de stoppade honom. Tekniskt sett får du inte dricka i den här parken, och jag vet inte, polismannen kanske kan bli av med jobbet om han inte stoppar honom och ger honom böter. Det är såklart allvarligt att dricka alkohol och köra, säger källan nära Bruce.

LÄS MER: SVT-profilernas förvandling – åren efter mystiska avhoppen

LÄS MER: Herman Lindqvist avslöjar sanningen om exfrun – efter splittringen

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon