Prins Daniel – man från det förflutna träder fram

Prins Daniel hade ett liv innan han träffade kronprinsessan Victoria. Nu har en man från det förflutna klivit fram och berättat om sina möten med Daniel.

Prins Daniel hade, som vi alla vet, ett liv innan han blev kunglighet. Historien är välbekant för det svenska folket.

Ockelbo-sonen som for ner till Stockholm för att uppfylla drömmen att bli personlig tränare och driva eget gym. Som träffade sitt livs kärlek – som i sin tur råkade vara kronprinsessa!

Prins Daniel – så var han förr

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

De fick varandra till slut, kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

JONAS EKSTRMER / TT

Men Victoria var inte Daniels enda kändisklient. Agenten och tv-producenten Johan Pråmell har berättat för Aftonbladet om sitt möte med Daniel mellan hantlar och skivstänger. Men Johan minns en helt annan person än den propre prinsen vi har idag.

– Det var min första PT, han hade precis flyttat från Ockelbo och jobbade på Sats på Söder. Han var världens absolut gulligaste, men då den mest tafatta killen någonsin. Jag minns att han brukade ringa mig och fråga om allt! Var klipper man sig, var köper man mat? Hade någon sagt att den killen jag kände då skulle bli prins så hade jag ramlat av stolen, berättar Johan.

LÄS OCKSÅ: Nya beskedet om kung Harald efter sjukdomen

Prins Daniel som personlig tränare

Johan la också märke till Daniels utseende.

– Han var superhunkig! Han var hur snygg som helst, men man ville styla om allt man såg. Han har tagit tag i det sedan dess, men jag tycker fortfarande inte han hittar rätt storlek på kostymerna. De är snygga, men alltid en storlek för stora. Men det jobb jag tyckte borde göras tog kronprinsessan ypperligt hand om. Jag började mitt My fair lady-projekt som sedan Victoria slutförde, haha!

Det här var en prövande period för Daniel på många sätt. Han trivdes som personlig tränare, men steget till att bli entreprenör var tufft.

– Jag hade själv inte särskilt mycket kunskap om hur det var att driva företag när jag började. Jag är inte heller helt säker på att det hade hänt om jag inte hade varit omgiven av flera duktiga företagare som uppmuntrade mig. En lärdom jag har tagit med mig är att småföretagare måste vara beredda på att göra allt, från stort till smått och särskilt i uppstarten, har prins Daniel berättat för Svensk Damtidning.

LÄS OCKSÅ: Stora skillnaden mellan Estelle och Oscar