Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniel: Störst av allt är kärleken!

19 jun, 2010, 23:36 
Agneta Nisbeth
Annons
danielstal

 

 

Bröllopskyssen!

Prins Daniels tal till sin nya hustru blev oerhört gripande och fyllt av kärlek, han fick en kyss av kronprinsessan som tack.

När det var dags för prins Daniel att tala var det många som lyssnade extra spänt, detta var första gången för honom att hålla tal i dessa sammanhang. Ett tal få kommer att glömma! Prins Daniel höll sitt tal på både engelska och svenska. Han pratade om att han inte riktigt var som grodan, han förvandlades inte till prins bara för att han kysst kronprinsessan Victoria.

Annons

– Victoria, princess of my heart!

30 brev

Sedan berättade prins Daniel om en händelse som påverkat honom mycket. Det var ett tag för några år sedan då kronprinsessan skulle resa iväg till Kina på en månad och satt uppe hela natten innan avresan.

– Dagen efter hittade jag 30 underbara brev till mig, ett för varje dag jag var borta. Det var en typisk romantisk gest från dig, sa prinsen och vände sig till sin älskade kronprinsessa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För som prins Daniel säger:

– Störst av allt är kärleken. Victoria jag älskar dig så!

Kronprinsessan Victoria var riktigt rörd av sin prins tal.
Kronprinsessan Victoria var riktigt rörd av sin prins tal.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Scanpix

Missa inte 144-sidigt härligt bröllopsnummer från Svensk Damtidning – ute på tisdag!

Annons