Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels fina ömhetsgest under Solliden sessions– inför alla!

14 jul, 2022, 12:00 
AvSimon Holm Stålhand

Så fint att se!

Annons
Här avslöjas relationen mellan Daniel och SilviaBrand logo
Här avslöjas relationen mellan Daniel och Silvia

Svensk Dam träffade prins Daniel minuten efter att han sänkt sin sista putt på legendariska Långe Jan under onsdagen, en 18-hålsbana ett par kilometer från Solliden. Och han var pepp! Både när det gällde golfen och Victorias födelsedag i morgon. Han var också ganska nöjd med sin prestation.

– Ja hyfsat nöjd! Det var kul att spela. Och det var faktiskt säsongspremiär, jag har inte spelat någon golf tidigare i år så det var lågt ställda förväntningar... Men det gick ju hyfsat, sa han.

Prins Daniels fina gest

Sedan var det snabbt hem till Solliden för att förbereda sig inför Solliden sessions. Där fick han se countrysångerskan Jill Johnson som stod för en uppskattad show inför kungafamiljens jubel. De flesta av kungligheterna var där och njöt av den fina kvällen som Öland bjöd på dagen till ära.

Musiken var inte precis något som gjorde det värre. Kungafamiljen sågs "digga" till musiken – framför allt kungafamiljens egna country-fantast, kronprinsessan Victoria! Victoria bjöd även på några danssteg sittandes!

När kvällen närmade sig så var också konserten slut. Kylan trängde sig på och det var då som prins Daniel visade upp hur fin relation han har med sin svärmor, drottning Silvia.

På en video kan vi se när prins Daniel håller armen runt drottning Silvia. Om det var för att det var kyligt eller inte, det låter vi vara osagt. Men visst är det fint att se att deras relation är så pass bra efter alla dessa år?!

Se klippet i sin helhet i spelaren ovan!

Annons