Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels golfrunda med världskända kvinnan – allt finns på bild

08 jun, 2023, 09:30 
AvFelicia Plåt
Prins Daniel
Prinsen visade upp swingen. Foto: TT

Prins Daniel fick sig en ordentlig golfrunda med världsstjärnan.

Annons

Under veckan har kungafamiljen och hela svenska folket firat Sveriges nationaldag. Det var både konsert på skansen och kortege åkning på schemat. Det var en riktigt hektisk dag för kungligheterna.

Hör folkets jubel över kungliga kortegen – med Estelle & Oscar!Brand logo
Hör folkets jubel över kungliga kortegen – med Estelle & Oscar!

Nationaldagsfirandet

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel började dagen med att öppna upp kungliga slottets portar för allmänheten. Under eftermiddagen var det sedan dags för den årliga kortege åkningen mot konserten på Skansen. Det var flera hundra människor som stod utmed Stockholm gator för att få en skymt av kungligheterna.

Under kortegen satt kungen och drottningen i en egen vagn och bakom dem satt Victoria tillsammans med barnen och sin stora kärlek prins Daniel.

Annons
Daniel
Daniel har alltid gillat att spela golf.

Hurtiga paret

Det var 2001 som kronprinsessan träffade sin prins, men då titulerade han sig som hennes personliga tränare. Och under åren har de verkligen hållit igång med olika träningsformer. En av Daniels stora passioner i livet är nämligen golf vilket han även har delat med Victoria.

Och efter den stora nationaldagen tog Daniel tillfället i akt och spelade ett ordentligt golfpass.

Fick spela med proffsen

Det var däremot ingen vanlig golfrunda utan prinsen spelade så kallat "Pro am" inför den stora Scandinavian Mixed-tävlingen. Under Pro Am får golf-amatörer chansen att spela med proffsen. Och prins Daniel fick upplevelsen att spela i lag med golf-legendaren Annika Sörenstam. Och allt fångades på bild.

Annons
Daniel och Annika
Prinsen fick spela med golfproffset

På bilderna kan man se en väldigt glad och fokuserad prins Daniel tillsammans med proffsen Annika Sörenstam under onsdagen på Ullna golfbana. Och prinsen verkar utmana golfproffset med sin ordentliga swing. Iallafall om man dömer utav de action-fyllda och härliga bilderna.

Annons