Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels nya drag – efter uppståndelsen

14 feb, 2022, 20:30 

Prins Daniel har tagit ett nytt beslut!

Annons
7 saker du inte visste om prins DanielBrand logo
7 saker du inte visste om prins Daniel

Det var när kronprinsessan Victoria och prins Daniel anlände till Dramaten på Förintelsens minnesdag, den 27 januari, som prinsen visade upp sin nya ring.

Ja, kronprinsessparet var på plats vid utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium, och var båda klädda i mörka propra kostymer. Men Daniels ring på pekfingret stack minst sagt ut.

Prinsen brukar nämligen inte bära några andra smycken än hans förlovningsring och klocka. Svensk Dam tog därför reda på vad det var för slags ring.

Prins Daniels nya drag – efter uppståndelsen

Det visar sig att detta inte är ett smycke i första hand, utan en techpryl. Daniel har nämligen investerat i en så kallad smartring, av märket Oura.

Annons

Ringen hjälper till att hålla koll på bland annat andning, puls, sömn och hjärtfrekvens under dygnets alla timmar. Det är helt enkelt ett sätt för prinsen att hålla koll på sin hälsa.

Prins Daniel Utdelningen av Micael Bindefelds Stiftelses stipendium till minne av Förintelsen på Kungl. Dramatiska Teatern 2022-01-27
Prins Daniels nya ring!

Det blev förstås en hel del uppståndelse kring den nya accessoaren, och nu har Daniel tagit ett nytt beslut med den omtalade ringen.

Han har nämligen bytt från att ha den på pekfingret på höger hand, till vänster hand.

Ja, detta kunde den som tittade extra noga på bilderna från adeptträffen med prins Daniels Fellowships mentorprogram tidigare i veckan se.

På de nya bilderna hade prinsen alltså ringen på vänster hand, till skillnad från när han först visade upp den i januari, och bar den på höger hand.

Annons