Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry stoppas i London – har ingenstans att ta vägen

28 mar, 2023, 13:00 
Prins Harry

Prins Harrys stora dilemma under sitt besök i London.

Annons

Prins Harry har återvänt till England för ett alldeles speciellt ärende...

Harry och Meghans tid i kungahuset bevakades intensivt. Under 2019 stämde paret tidningen Daily Mail. Hertigparet anklagade då tidningen för kriminella intrång i privatlivet.

Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Harry har rest tillbaka till England för att närvara vid rättegången i fallet. Idag är andra dagen av domstolsförhandlingen, som pågår till torsdag.

Prinsen har sällskap av andra celebriteter som också stämt tidningen, däribland skådespelarna Liz Hurley och Sadie Frost samt artisten Elton John.

Annons

Det är första gången som prinsen återvänder till London, efter det ledsamma besöket i september, då Harrys farmor drottning Elizabeth begravdes.

Prins Harry
Prins Harry reste tillbaka till England.
Annons

Prins Harrys stora dilemma - oklart var han får bo under besöket

För några veckor sedan kom nyheten att Meghan och Harry kommer vräkas från sitt hem, Frogmore Cottage, i Storbritannien.

Historien om kungaboendet tog ytterligare en vändning. Det framkom att gravida prinsessan Eugenie och hennes make redan bor i den eftertraktade villan, det rapporterar Sky News.

Det hela gör det lite kämpigare för prins Harry då han besöker sitt hemland. Var prins Harry bor under sitt England-besök är mycket oklart, det rapporterar People.

Återförening dröjer - Harry och William träffas inte i veckan

Stämningen är fortsatt laddad mellan bröderna William och Harry. Sedan Harrys debutbok "Spare" släpptes har relationen varit ansträngd.

Harry har informerat både sin far och bror att han kommer att befinna sig i England.

Det är osannolikt att familjen kommer få till en snabb lunch eller fika när Harry är kvar i landet.

Annons

När brorsan besöker London har William, Kate och barnen passat på att resa till sitt semesterhus i Norfolk, som ligger i östra England.

Kung Charles skulle varit iväg på statsbesök i Frankrike, något som han sen inte fick. Han laddar däremot upp för ett statsbesök i Tyskland på onsdag.

Prins William
Prins William kommer inte vara i London när brorsan är på besök

Foto: TT

Prins Harry
Prins Harry reste tillbaka till England.
Annons