Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harrys drastiska drag – för att rädda den sköra relationen

29 maj, 2022, 06:30 
AvSimon Holm Stålhand

Prins Harry gör allt han kan för att rädda relationen.

Annons
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har häntBrand logo
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt

Under kommande helg firar drottning Elizabeth, 96, platinajubileum. Men alla inom den engelska kungafamiljen är inte på festhumör. De senaste årens skandaler och kontroverser ligger fortfarande och pyr. Först var det prins Harry, 37, och Meghan Markles , 40, uppmärksammade intervju med Oprah Winfrey som slutade med att paret lämnade den brittiska kungafamiljen. Sedan var det prins Andrews, 62 sexskandal som skakade världen.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry.

Ja, skandaler finns det tyvärr gott om. Det har även fått drottning Elizabeth att reagera starkt och hon har tagit ett drastiskt beslut inför det kommande jubileumsfirandet: Varken Harry, Meghan eller prins Andrew är välkomna till att närvara på den kungliga balkongen under jubileumsfirandet för hennes 70 år på tronen, som äger rum i början av juni.

Annons

Prins Harrys drastiska drag

Men prins Harry, som av förklarliga skäl, har en skör relation till kungahuset väljer att ta till drastiska metoder för att försöka rädda relationen. Källor till Mirror säger att Harry gör allt han kan för att rädda sin relation till sin bror, prins William, 39. De ska, enligt källan, ha daglig kontakt via videosamtal för att reparera förtroendet för varandra inför jubileumsfirandet.

Prins Harry och prins William
Prins Harry och prins William gör allt de kan för att rädda relationen.

Att de försöker rädda sin broderrelation stöttas enormt av deras fruar, Megan Markle och Kate Middleton, 40.

"Bröderna behövde tid för att allt skulle komma till ro. Familjen, inklusive William, hade blivit besvikna över hur Harry och Meghan valde att lämna kungafamiljen. Men nu finns det en stark känsla av att det som hände ligger i det förflutna och att de har gått vidare" , säger källan till Mirror.

Det verkar även ha gjort susen. Bröderna ska enligt källan vara tillbaka på sina gamla kompisvillkor – vilket är väldigt glädjande!

Annons