Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prins Joachim fick en segerkyss av sin älskade Marie

06 aug, 2019, 20:00 
Agneta Nisbeth
prins Joachim Marie Athena
Nu är de tillbaka i Danmark, om än bara för ett kortare besök. Prins Joachim deltog nyligen i en biltävling i Köpenhamn och blev påhejad av prinsessan Marie och prinsessan Athena.
Annons

Det råder ingen tvekan om att kärleken håller i sig mellan prins Joachim och prinsessan Marie. De visade sin kärlek helt öppet häromdagen under motortävlingen Copenhagen Historic Grand Prix som pågick under två dagar.

Marie gratulerade efter loppet

Det var nämligen åter dags för den numera klassiska motortävlingen som ägde rum på Köpenhamns gator och starten var i Bellahøj där vi också kunde se prinsen gratuleras efter loppet av sin hustru och prinsessan Athena.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Marie och Joachim racing

Prins Joachim deltog i loppet med sin Lotus Cortina med startnummer 65. Prinsen kom till slut på en 2 och 3 plats i Klassen G och i Royal Pro/Am klassen. Givetvis var prinsessan Marie framme och grattade efteråt.

Annons

Två härliga dagar tillsammans

Eftersom tävlingen höll på i hela två dagar så kunde familjen också titta på när andra tävlade i olika lopp och det såg verkligen ut som alla hade två härliga dagar tillsammans.

Marie Joachim Athena

Vi har bara hittat ett foto på parets son, prins Henrik som tydligen också fanns med under en av tävlingsdagarna.

prins Henrik

Kanske var Henrik sjuk och tvingades stanna hemma med nannyn den andra dagen eller så hittade fotografen honom helt enkelt inte i vimlet?

Annons

Prinsessan Athena blivande racerstjärna

Prins Joachim fick frågan inför loppet om hans två yngsta barn visat något intresse att köra bilracing när de blir lite äldre. Han svarade att det faktiskt var hans enda dotter prinsessan Athena som visat mest intresse och talang.

– Hon har det i sig att bli en bra racerförare i framtiden, sa prinsen till Billed Bladet.

Joachim Marie Athena

Prinsfamiljen har, som vi tidigare berättat, flyttat till Frankrike och om några veckor början Joachim på en militärskola utanför Paris. Det är också där som de ska bo ett tag framöver.

Annons

– Det ska bli spännande att sätta sig på skolbänken igen vid 50 års ålder, men jag ser verkligen fram emot det, sa prinsen till Ekstra Bladet.

Familjens danska hem är redan uthyrt

Flyttlasset har redan gått, för deras hem i Hellerup har nu hyrts ut till den i Danmark så kända kända “tv-baronessan” Caroline Fleming.

Hyreskontraktet är visserligen bara skrivet för ett år framåt, men det finns många som menar att familjen redan planerar att stanna längre i Frankrike än så. Vi får väl se nästa sommar vad som händer.

Se fler bilder på Danska kungahusets Instagram:

Foto: TT

Annons