Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prins Nikolais okända smeknamn utomlands – det kallas han för egentligen

Benedikte Thoustrup och prins Nikolai

Prins Nikolais smeknamn skapar skriverier utomlands!

Allt om Danmarks kungahus!
0:55

Efter reklamen: Allt om Danmarks kungahus!

(0:55)

Slå på ljud

Prins Nikolai av Danmark firade sin födelsedag på ett storslaget sätt. I söndags fyllde den populära kungligheten 23 år och var under dagen omgiven av familj.

Vid sin sida hade han även flickvännen Benedikte Thoustrup, som fick se på när pojkvännen fick ett kungligt firande.

De bor sedan en tid tillbaka i Köpenhamn och är vana att göra saker tillsammans. Svensk Dam har tidigare rapporterat om flickvännens hårbandsföretag Béné Soie och hur prins Nikolai agerat modell för hårbands–kollektionen.

Det kallas prins Nikolai utomlands

Modellkarriären gör prins Nikolai unik och i samband med 23-årsdagen omnämnde den tyska tidningen Bunte honom som ”den kunglige rebellen som går sin egen väg”, enligt Billed-Bladet.

Prins Nikolai har bilden av sig att vara en person som prioriterar sin flickvän och modellkarriär framför det kungliga arbetet.

Billed-Bladet skriver att den rebelliska sidan kommer från hans pappa, prins Joachim, som valde att gå sin egen väg när han flyttade med familjen till Paris.

Prins Nikolais nya besked med flickvännen

Prins Nikolai om smeknamnet

Men prins Nikolai vill inte alls beskriva sig själv som en rebellisk kunglighet och håller inte med om det epitet som han blivit tilldelad i media.

– Jag tror faktiskt inte det, att det varit något rebelliskt med mig. Om du frågar mina föräldrar tror jag de kommer svara att allting varit ganska smidigt, har prins Nikolai tidigare sagt till Billed-Bladet.

Benedikte Thoustrup och prins Nikolai

Benedikte Thoustrup och prins Nikolai.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT