Prins Oscar – nya bilderna visar vem han verkligen är

Prins Oscar och kronprinsessan Victoria

Prins Oscar dyker upp på nya, oförglömliga bilder.

Prins Oscar har ärvt sin pappas sportintresse, det vet vi sedan tidigare. Svensk Dam har tidigare kunnat rapportera att Oscar börjat träna med ett gäng andra pojkar födda 2016, under organiserade former. Det är dock inte känt i vilken klubb.

Och nu vet vi att han även är en hejare på att åka skidor.

Nya bilderna på prins Oscar

Prins Oscar

Prins Oscar – vilken hejare på skidorna!

Stora delar av kungafamiljen var nyligen på en skidutflykt tillsammans. I helgen satte kungaparet och kronprinsessfamiljen på sig pjäxorna och drog ut. Oscar var självfallet med ute i spåren.

Många föräldrar gör som kronprinsessan Victoria och prins Daniel och låter sina barn testa skidåkning i ganska ung ålder.

Så här skriver man på sajten Allt för barnet om saken.

LÄS MER: Krisen bakom Victoria och Daniels kärlekslycka

"Barn utvecklas i olika takt och det är svårt att säga exakt när ett barn kan börja åka skidor. Ett barn som är stabilt i kroppen och har bra kroppskännedom går utmärkt att ta med ut i skidspåret eller i skidbacken. Runt tre års ålder har barn ofta god balans och bra kroppsmedvetenhet, något som gör att det ofta rekommenderas att du kan introducera skidåkning från denna ålder. Många barn kan dock börja åka skidor när de är runt två år", kan man läsa där.

"Redan när barnet kan stå och gå bra i ett par skor kan du se om de vill testa skidorna. Det underlättar om barnet kan lyssna på korta instruktioner, även om skidåkningen mest är en lek. Att börja tidigt är dock inget som gör skillnad i längden, men om ditt barn tycker det är skoj kan du leka fram skidåkningen."

Prins Oscar

Det är inte så lätt att hålla balansen när man är liten!

Oscar ser i alla fall ut att ha njutit storligen av aktiviteten. Även om han drattade på rumpan vid ett tillfälle.

Men det tog han med gott mod, den lille prinsen!

LÄS MER: Victoria drogs in i infekterade bråket – sanningen bakom

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning

LÄS MER: Kika in! Victoria och Daniels lyxrenoveringar på Haga slott