Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Oscars agerande under konserten hyllas – alla är överens!

15 jul, 2022, 10:00 
Kronprinsessfamiljen under Victoriadagen 2022

Nu hyllas den lilla prinsen!

Annons
Oväntade draget under Victorias firande – ingen kan stå stillBrand logo
Oväntade draget under Victorias firande – ingen kan stå still

Det har varit fartfyllda dagar för prins Oscar, och såklart systern prinsessan Estelle! När mamma Victoria fyllde år var barnen självklart på plats, och var med på firandet hela dagen.

Under Victoriakonserten som sändes igår kväll var det såklart födelsedagsbarnet som stod i fokus, men prins Oscar stal rampljuset!

Matchade med Daniel

Gårdagen var som sagt allt annat än lugn för kronprinsessfamiljen. Kronprinsessan, prins Daniel och barnen började dagen utanför Sollidens slott tillsammans med kungaparet, för att hälsa på alla glada ölänningar som tagit sig dit för att gratta vår kronprinsessa.

De var strålande vackra, och både kungen och kronprinsessan talade till folket. Dessutom var en duktig barnkör på plats, som bland annat uppträdde med låten En kväll i juni till kronprinsessan som verkligen verkade uppskatta musiken! Hon gungade med till låtarna och såg till att tacka barnen rejält efteråt.

Annons

Proffsen Estelle och Oscar poserade glatt för kamerorna, och var söta som få! Estelle bar en vit vacker sommarklänning, och Oscar matchade med pappa Daniel i en beige kostym.

Kungaparet och kronprinsessfamiljen, Victoriadagen 2022
Kören rev ner applåder!

Alla ser samma sak

Efter att familjen hälsat på alla besökare var det dags för kortege! Kortegen, som var den första av sitt slag började vid slottet, och tog sig igenom Öland för att slutligen stanna vid Borgholms slottsruin där resten av familjen möttes upp för den traditionsenliga Victoriakonserten.

Vid det laget hade de minsta i familjen på plats, Oscar och Estelle, redan suttit i häst- och vagnkortegen i en timme och glatt vinkat till alla som hoppats på att få se en glimt av familjen.

Kronprinsessfamiljen under födelsedagskortegen, Victoriadagen 2022
Tusentals var på plats för att gratta kronprinsessan och få se den historiska kortegen.

Ändå var det också syskonen som hade mest spring i benen – och busade till det rejält genom att smita från familjen med sin nya nanny och rusa in i slottsruinen!

Annons

Under den långa konserten satt familjen på rad ett, och de som såg Victoriakonserten på tv är alla överens. Nämligen hur imponerande prins Oscar, 6 år och Estelle, 10 år var! Och vi kan bara hålla med – här snackar vi proffs! De små kungligheterna klappade i takt, applåderade, och såg ut att trivas väldigt bra på första parkett.

"Kan inte förstå dessa barn: Oscar & Estelle, hur dom orkar sitta stilla så länge, utan en vrida på sig." Skriver en imponerad användare.

"Fantastiskt fint av barnen att sitta så fint på hela föreställningen" Håller en annan med.

"Vältränade, blir säkert full fart efteråt!" Kommenterar en tredje, som säkerligen har helt rätt i att barnen lekte av sig efteråt!

"En stor eloge till Estelle och Oscar som inte somnade i sina stolar." Skriver en fjärde.

Prins Oscar, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och kungen under Victoriakonserten 2022
Kvällens stjärnor! Och visst ser mamma Victoria stolt ut?

Foto: TT

Annons