Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Oscars hemliga hyllning till landslaget – går inte att missa!

22 aug, 2023, 15:30 
Felicia Plåt
Prins Oscar
Prins Oscar fick träffa hela landslaget efter VM-bronset. Foto: TT

Svenska damlandslaget i fotboll fick träffa kungligheterna på slottet.

Annons

Under sommaren har hela världen kunnat följa damernas fotbolls-VM. Efter flera veckor av spännande matcher är det avgjort och Spaniens damlag är nu världsmästare.

Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!Brand logo
Oscars spex med Estelle – stjäl hela showen!

Fick träffa idolerna

Trots att Sverige inte tog sig hela vägen fram till guldet så var vi inte mycket sämre då vi tog en bronsmedalj. Det var efter en nagelbitande match mot Australien som Sverige efter 90 minuter kunde kalla sig själv bronsmedaljörer, då de gjort 2-0.

Tjejerna har firat riktigt ordentligt och det är nog inte många som har missat vinnarlåten "True Believer", E-Types gamla dänga. Nu har de kommit hem till Sverige där flera fans har väntat på att få gratta och hylla bronsmedaljörerna.

Några som har suttit bänkade under varje match för att heja är inga mindre än kronprinsessfamiljen. De har även delat med sig av bilder på Estelle och Oscar som skickar sina lycko-önskningar till det svenska laget inför matcherna.

Annons

Därför var både Estelle och Oscar lite extra sugna på att träffa sina idoler, vilket de fick göra!

Oscars hyllning

Under gårdagen gick deras önskan i uppfyllelse när kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip, prinsessan Estelle och prins Oscar fick ta emot hela landslaget på slottet.

På plats fick de hälsa och prata med hela laget och det blev en hel del fina bilder. Det verkade som att alla var väldigt nöjda. Men man kan se att prins Oscar sticker ut lite extra av kungligheterna på plats.

Victoria och Estelle hade fina klänningar på sig, Victoria i en blå och Estelle i en gul, väldigt passande då det är Sveriges färger. Men det var Oscar som hade gått in för det riktigt helhjärtat. Den lilla fotbollsintresserade prinsen hade såklart på sig sin egna Sverigetröja med trycket "Oscar" på ryggen.

Landslaget
Oscar i sin landslagströja. Foto: TT

Han visade verkligen att han är ett troget fan av Sveriges landslag och det var en fin lite gest för att visa sin uppskattning till tjejerna.

Annons