Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maud Behn visar upp nya utseendeförändringen – efter att hon rakade av allt hår!

22 aug, 2023, 12:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Maud Behn
Maud är Märtha Louise förstfödda dotter. Foto: TT

Maud Angelica Behn matchade håret till sin mors kläder!

Annons

Prinsessan Märtha Louise har varit med i en hel den skandaler inom det norska kungahuset. Hennes relation med den självutnämnda shamanen Durek har skakat hela kungahuset och pressen skriver gärna om dem.

Det här visste du inte om Maud Behn!Brand logo
Det här visste du inte om Maud Behn!

Mauds modiga beslut

Men för ett tag sedan var det inte Märtha som var på allas läppar utan hennes dotter, Maud Angelica Behn. Prinsessans förstfödda dotter valde nämligen att ta en stort beslut. Hon rakade av allt sitt hår.

Det var under maj som Maud delade med sig av sitt stora beslut på plattformen Tiktok och berömmen bara rullade in.

– Jag är 20 år nu och livet har aldrig känts bättre, sa hon i klippet.

Hon berättade även att det fanns en tanke bakom beslutet. Hon donerade sina lockar till Apollo Hårcenter, ett norska initiativ som gör realistiska peruker åt folk som förlorat sitt hår av olika anledningar. Och hon uppmanar sin följare att donera sitt hår.

Annons

– Om du funderar på att donera ditt hår, skulle jag starkt rekommendera det. Ni behöver inte snagga er som mig, du kan låta håret växa och klippa det till axellångt, säger hon till sina följare.

Visar upp nya looken!

Maud klär verkligen i den nya looken, men nu har hon gjort ännu en utseendeförändring som flera av hennes följare har reagerat på.

Under hennes mors lanserings-fest för klädmärket Hést visade Maud upp sin nya look. Iklädd en vinröd tröja av hennes mors märke hade hon matchat håret till det nya klädesplagget.

Nu har håret växt ut lite, och Maud som är en riktig konstnärssjäl har varit kreativ med sin hårstyling. Hon har färgat håret ljust med vinröda prickar. Och följarna älskar det.

– Den färgen tyckte jag var superfin!, skriver en följare på Instagram.

– Så snygg du är i håret, Maud, skriver en annan.

– Vilket coolt hår du har!, fortsätter en tredje.

Vi får se vad Maud hittar på här näst med frisyren, men vi alla kan hålla med om att det ska bli spännande att följa hennes "hår"-resa!

Annons