Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins William mystiskt skadad – bilden väcker frågor

18 okt, 2021, 18:00 
Kate Middleton och prins William

Prins William visade tecken på att ha skadats – nu ställer sig alla samma fråga.

Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Prins William och hertiginnan Kate Middleton känns väldigt naturliga som kärlekspar. De träffades första gången i ungdomen och framstår utifrån som en väldigt sammansvetsad enhet.

Och faktum är att de delar mer än kärlek och familj. Båda två har en detalj i sina utseenden som väckt en hel del huvudbry hos alla med skarpa ögon.

Prins William mystiskt skadad – bilden väcker frågor

Kate har ett ärr, sju centimeter långt, vid vänstra tinningen. Ända sedan hon blev en offentlig person har alla ställt sig frågan: varifrån kommer egentligen det där ärret? 2011 kände sig en presstalesperson på Kensington Palace manad att avslöja sanningen.

– Ärret är kopplat till en barndomsoperation, sa presstalespersonen.

För prins William har hans ärr blivit alltmer tydligt och iögonfallande i takt med att han blivit mer och mer tunnhårig. När han spelade in en dokumentär för BBC, om favoritämnet mental hälsa, var det många som noterade det långa strecket högt upp på den blivande kungens hjässa.

Annons

I hans fall har ärret en mer dråplig förklaring. Olyckan var framme i ungdomsåren – på golfbanan.

Förklaringen till ärret

Kate Middleton och prins William
Ser ni ärret uppe på prins Williams panna?

Så här lyder berättelsen, från prins Williams egen mun.

– Jag blev träffad av en golfklubba när jag spelade golf med en av mina kompisar. Vi stod och puttade vid greenen, och innan jag visste ordet av kommer en järnsjua från ingenstans och träffar mig i huvudet, har William berättat.

Men ärret har inte väckt några komplex eller någon sårad fåfänga hos William. Han verkar mest tycka att det är en rolig detalj i framtoningen. Han har till och med ett smeknamn för det: "Harry Potter-ärret".

– Jag kallar det så för det skiner ibland och då lägger vissa människor märke vid det, och andra gånger ser de det inte alls, säger William.

NÖJE & ÖVRIGT

Annons