Prinsessan Anne i chock – hundtränarens fru brutalt mördad

Prinsessan Annes hundtränare misstänkt mördad.

Den brittiska kungafamiljen drabbas av det ena dramat efter den andra – och den här gången handlar det tragiskt nog om misstänkt mord.

Det är ett dödsdrama som hämtat ur Morden i Midsommer – och i centrum står prinsessan Annes hundtränare John Zurick, 67.

Prinsessan Annes hundtränare misstänks ha mördat sin fru Debbie.

John Zurick med hustrun Debbie och deras clumber spaniel.

I lördags sköt han sin fru Debbie, 56, till döds i den typiskt brittiska cottage de delade – på premiärminister Boris Johnsons släktgods. Och sedan vände han vapnet mot sig själv och fyrade av.

Mordet som drabbat både premiärministern och prinsessan

Prinsessan Anne och premiärminister Boris Johnson.

Prinsessan Anne och premiärminister Boris Johnson är båda drabbade av tragedin.

Räddningstjänsten fick larmet klockan halv tre i lördags eftermiddag, men återupplivningsförsöken var förgäves, Debbie Zurick var mycket kritiskt skadad och hennes liv kunde inte räddas.

John och Debbie Zurick.

Paret Zurick bodde grannar med premiärminister Boris Johnson på hans familjs ägor i den lilla orten Winsford i Somerset. Nu är hon död och han vårdas svårt skadad på sjukhus.

Grunden till denna ohyggliga händelse ska ha varit svartsjuka. Mrs Zurick ska enligt brittiska medier ha förklarat för sin man att hon ville skiljas, efter 30 års äktenskap. Och det ska ha varit efter att John Zurick upptäckt att hans fru träffat en ny man som hon blev skjuten.

Prinsessan Anne med sina hundar.

I behov av hundträning: Prinsessan Anne är känd för sina inte alltid så väluppfostrade hundar.

Den brittiska polisen har öppnat en mordutredning, och allt detta skulle ju egentligen vara ett tragiskt familjedrama, om det inte hade varit för kopplingen till den brittiska kungafamiljen. Både den misstänkta mördaren och mordoffret var nyckelpersoner i The Working Clumber Spaniel Society, där prinsessan Anne är ordförande, och John Zurick ska ha tränat Annes clumber spaniel Sparkle.

Prinsessan Anne.

En kunglig olycka kommer sällan ensam: Megxit, turerna kring prins Andrew – och nu är prinsessan Annes hundtränare misstänkt för mord.

Foto: TT.