Prinsessan Beatrice hund förgiftad – tvingades avlivas

Prinsessan Beatrice hund förgiftad – tvingades avlivas

Prinsessan Beatrice är otröstlig efter hundens bortgång.

Prinsessan Beatrice gillar hundar nästan lika mycket som sin farmor. Men till skillnad från drottning Elizabeths corgis är säkerhetsrutinerna kring prinsessans älsklingar inte alls lika rigorösa.

Nu har en av Beatrice vovvar förgiftats!

Tillsammans med pappa, prins Andrew, och mamma, Sarah Ferguson, delar prinsessan Beatrice hemvist med fyra familjemedlemmar till, terrierna Jack, Cici, Teddy och Ginger.

En vän till prinsessan avslöjar nu för The Sun att Beatrice egen Norfolk Terrier, Orange, tyvärr har somnat in.

– Den femårige hunden har avlivats, får vi veta.

Åt något konstigt

Hunden blev sjuk och mådde väldigt dåligt. Veterinären kunde då konstatera att Orange ätit något konstigt. Man misstänker att den fått i sig någon sorts gift under en promenad i Windsor Great Park.

– Ingen verkar veta om giftet var naturligt, såsom en sorts svamp, eller om det är någon som utstuderat lagt ut en kemisk substans i parken, berättar vännen.

Prinsessan Beatrice

The Sun skriver att prinsessan borde hålla koll på sina andra hundar så att det inte inträffar igen. Vem vet, kanske det är en hund-hatare i farten?

Hur det hela än gick till är sorgen stor. Beatrice älskade sin trogne hund, som alltid följde matte i hasorna. Terrierna spelar en viktig roll i systrarna Beatrice och Eugenies liv. De fick till och med vara med och posera på bild i brittiska Vogues september-nummer förra året.

Kissade i kappan

Reportern Ellie Pithers, som då gjorde intervjun med prinsessorna, har avslöjat ett inte så kungligt ögonblick från dagen de träffades.

– En av terrierna kissade i prinsessan Beatrice kappa!

Inte helt lyckat kanske! Det verkar som om prinsessan borde gå en liten lydnadskurs med vovvarna!

Läs också:

Prins Philips hjälteinsats efter krocken: “Är alla okej?”

Drottning Elizabeth i sorg – mest älskade hunden död

Allt om Beatrices nya pojkvän – från lägenhetsbilderna till exet

Foto: TT, Instagram