Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Charlottes passning till spanska kungahuset – bilderna avslöjar

17 jul, 2023, 08:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Prinsessan Charlotte
I söndags avgjordes herrfinalen i Wimbledon 2023.

Prinsessan Charlotte tog del av sin första Wimbledon match i söndagens herrfinal – bilden avslöjar hennes supporterskap i matchen.

Annons
Se filmen! Här blir Camilla rasande på George, 9, och Charlotte, 7Brand logo
Se filmen! Här blir Camilla rasande på George, 9, och Charlotte, 7

Igår avgjordes herrarnas final i tennisturneringen Wimbledon. Finalen var fylld med kändisar och kungligheter så långt ögat kunde nå. Bland annat var Spaniens monark kung Felipe på plats, samt prinsessan Kate och prins William med barnen prins George och prinsessan Charlotte.

Det var prinsessan Charlottes första besök på Londons stora Grand Slam turnering och flera kungliga bevakare observerade hennes klädval och dess koppling till spanska kung Felipe.

Spanska kungakramen efter vinsten

Kung Felipe som var på plats för att stödja den spanska finalisten Carlos Alcaraz kunde lämna London lycklig efter att den blott 20-åriga supertalangen lyckades besegra tennislegendaren Novak Djokovic med 3-2 i set.

Annons

Efter att han fått lyfta sin andra Grand Slam trofé mot skyn möttes Alcaraz av en rad kungligheter som ville gratta honom till segern. Efter att ha mötts av en kram från Felipe så introducerade den spanska kungen de ivrigt väntande prinsessan Charlotte och prins George för den nya spanska superstjärnan.

Kung Felipe
Kung Felipe var stolt över Carlos Alcaraz efter hans vinst i söndagens finalmatch.

Spekulationer kring prinsessans spanskkoppling

Och det finns många som spekulerat efter finalen att just prinsessan Charlotte kanske höll lite extra på Alcaraz. Vart har dessa spekulationer kommit från då kanske du undrar?

Först och främst skriver Royal Center att prinsessan Charlotte gav i från sig ett rejält segerjubel när Alcaraz plockade hem sin sista matchboll och därmed avgjorde den fyra och en halvtimme långa matchen.

Annons
Prinsessan Charlotte
Prinsessan Charlotte sprack ut i ett rejält segerjubel efter Carlos Alcaraz vinst i söndagens final.

Men framförallt menade många att prinsessans kläder avslöjade hennes supporterskap i matchen. Hon hade nämligen en blå klänning från det spanska märket Friki. Ett val som många tror var väl genomtänkt, skriver Hello Magazine.

"En spansk klänning från Maria för att hedra Felipe.", meddelar tidningen att en twitter-användare skrivit. Maria är prinsessan Charlottes nanny och användaren menar att hon köpt klänningen till den unga prinsessan och att den var strategiskt köpt för att hedra kung Felipe och Carlos Alcaraz.

Annons