Prinsessan Estelle – detaljen som avslöjar hennes okända sida

14 nov, 2020, 08:11 
Prinsessan Estelle
Åtta år, och redan med en egen signatur-accessoar. Ja, det är verkligen något speciellt med prinsessan Estelle – och hennes handväskor!
Annons
Prinsessan Estelles supersuccé på nya Guldbron!
Prinsessan Estelles supersuccé på nya Guldbron!

Redan som fyraåring kånkade prinsessan Estelle runt på sin lilla skära bag. Och just nu går hon ingenstans utan sin axelremsväska i läder, med lock i lila och grönt.

Prinsessan Estelle
Inte utan min handväska!JONATHAN NACKSTRAND

DJa, detta har blivit prinsessan Estelles signatur-accessoar, och redan som pytteliten gillade hon att bära runt på sina favoritsaker. In till Te Deumet – eller tacksägelsegudstjänsten – när prins Oscar var nyfödd tågade hon med sin tygväska i handen. Den var rosa förstås, hennes älsklingsfärg på den här tiden, och den hade illgrönt foder. Runt kanten vippade vita bollfransar och mitt på ordet LOVE broderat. Och Estelle höll den stolt i knäet.

Annons
Prinsessan Estelle väska handväska
Den här väskan var en present från mamma.

Just den här väskan hade kronprinsessan Victoria fått när hon var i Tanzania två år tidigare, och nu hade en mycket nöjd Estelle fått den i prsesent.

Nästa väska dök upp när prins Oscar skulle döpas, hösten 2016. Den här gången var det en chic påsmodell som dinglade i prinsessan Estelles hand, vitt och rosa, och den såg snudd på ut att vara skräddarsydd till klänningen:

Prinsessan Estelle Prins Oscar dop Väska Handväska
Lilla tygväskan när prins Oscar döptes.

Och på väg till sysslingen Désirées dopkalas svingade Estelle sin pyttelilla handväska, en äkta designväska från kronprinsessan Marie-Chantal barnklädesmärke, en modell som gick under namnet ”Girls Tote Bag Medium”.

Annons
Prinsessan Estelle väska handväska
Första designväskan?SUVAD MRKONJIC

Prinsessan Estelles första skolväska

Till förskolepremiären anlände Estelle med en vinröd Mini-Kånken från Fjällräven, och den första riktiga skolväskan blev också en ryggsäck, ljusblå och tillpiffad med två ögon och en glad mun. Och just nu är det axelremsväskor som gäller för prinsessan Estelle, närmare bestämt denna prydd av en häst.

Prinsessan Estelle Väska Guldbron 2020
Prinsessan Estelles favoritväska just nu.JONATHAN NACKSTRAND
Annons

Foto: TT.

Annons
I annonssamarbete med Dermarome