Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan gravid igen – avslöjar underbara babynyheten

25 feb, 2021, 09:30 
Prinsessan Tessy
Prinsessan är gravid igen! Hon har delat med sig av de underbara nyheterna via Instagram.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 7?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 7?

Prinsessan Tessy träffade prins Louis av Luxemburg, storhertig Henris och storhertiginnan Maria Teresas tredje äldste son, när hon gjorde sin militärutbildning. De gifte sig 2006 i ett stort, pampigt och påkostat bröllop – men kärleken varade bara i tolv år.

Prinsessan gravid igen – nu kommer barn nummer tre

Tessy och Louis begärde ut skilsmässa 2018, och processen blev officiellt klar i början av 2019. Då hade de hunnit få två söner: Gabriel och Noah. Tessy hade också drabbats av ett missfall, strax före separationen.

– Min skilsmässa var definitivt en av de svåraste situationer som jag gått igenom, har Tessy sagt i en intervju.

Men nu ler Tessy igen. Hon har nämligen hittat kärleken igen, en affärsman vid namn Frank Floessel, och paret väntar sitt första gemensamma barn!

Tessy har själv gått ut med nyheten via sitt privata Instagram-konto.

Annons

"Våren är den perfekta tiden att växa för sköra blommor", skriver Tessy i bildtexten.

Frank sitter i styrelsen för Professors Without Borders, en välgörenhetsorganisation som Tessy var med och grundade som prinsessa.

Första gången Tessy visade upp sin pojkvän var i påskas, även då på Instagram. Hon la upp en bild på Instagram där man kan se att Frank var med och firade påsk tillsammans med henne och sönerna Gabriel och Noah.

“Glad påsk önskar vår lilla familj! I dessa svåra tider som vi alla genomlider just nu, när vi isolerar oss i våra hem, så vill vi skicka ett kärleksbudskap till er. Vi går igenom detta tillsammans. Vi kan tyvärr inte vara med vår släkt och vänner just nu. Men kärleken inom oss håller oss samman och närvarande”, skrev Tessy då.

"En kvinna har sitt eget värde"

Tessy slutade rent officiellt att vara prinsessa i samband med skilsmässan. Detta är dock inget som väckt någon bitterhet hos henne.

– En titel gör dig inte till den du är. En kvinna har sitt eget värde, och det handlar inte om vem du gift dig med eller vilket namn du bär, det handlar om vad du själv uppnått, har hon sagt i en intervju.

Och för oss kommer hon alltid att vara prinsessan Tessy!

Annons