Prinsessan har ny pojkvän – avslöjas av bilderna!

Prinsessan Maria-Olympia har en ny pojkvän – och han är adlig.Se bilderna som får hela societeten att snacka.

Greklands kronprinspar Pavlos och Marie-Chantals äldsta dotter Maria-Olympia är en av Europas mest omskrivna unga kungligheter. Mycket på grund av sitt modeintresse. Hon hade studerat historia, teater, fotografi och grafisk design när hon påbörjade en karriär som modell. Och vilken karriär sedan.

Redan som sjuttonåring började Maria-Olympia göra mannekängjobb åt Dior. Därefter har hon varit ett ansikte utåt åt bland andra Teen Vogue och Dolce & Gabbana.

Prinsessan har ny pojkvän

Här har vi det nya kärleksparet!

Här har vi det nya kärleksparet!

Nu har Maria-Olympia en ny kärlek i sitt liv. En man som själv har en stamtavla värd namnet. Spanska Hola skriver att Maria-Olympia dejtar Peregrine Pearson, son till Michael Pearson, som bär titeln vicomte i Storbritannien. Pearson-familjen äger bland annat lyxhuset Cowdray House, som rymmer 22 sovrum och har en egen golfbana. Daily Mail har rankat “The Pearsons” som en av Storbritanniens hundra rikaste familjer.

 

LÄS OCKSÅ: Victorias lyxköp väcker ilska – så mycket kostade den!

“Är förtjust i honom”

Och förhållandet verkar spira. Så här skriver Hola om saken.

“Kärleken är så långt gången att prinsessan och den brittiske adelsmannen har tillbringat sommaren tillsammans med den grekiska kungafamiljen. Kung Konstantin, Olympias farfar, känner honom redan och är förtjust i honom. Pavlos har lagt upp en bild på de sociala medierna där familjen äter lunch i Spetses, och där kan man se dotterns pojkvän vid bordet. Olympia har också lagt upp en bild med pojkvännen, när de kör motorcykel tillsammans”, skriver Hola.

Det har tidigare ryktats att Maria-Olympia hade en relation med prins Harry. Detta var innan han gifte sig med Meghan Markle.

 

LÄS OCKSÅ: Efter tuffa kritiken – nu tokhyllas Victoria