Prinsessan Isabella chockar alla med sin förvandling: "Hon är oigenkännlig"

Prinsessan Isabella av Danmark

Prinsessan är helt oigenkännlig på nya bilderna – här är förvandlingen som får alla att chockas.

Så träffades Mary och Frederik!
Slå på ljud

Prinsessan Isabella har inte skymtat förbi på bild allt för många gånger de senaste åren. Kanske har det att göra med föräldrarnas beslut.

Kronprins Frederik och kronprinsessan Mary valde att flytta sina tre barn från en skola i Danmark till en skola i Schweiz. Prins Christian, prinsessan Isabella och tvillingarna Vincent och Josephine fick gå i skolan Lemania-Verbier, en av Schweiz allra bästa internationella skolor.

Prinsessan Isabella av Danmark helt förvandlad på nya bilderna

Igår firade Isabella sin fjortonde födelsedag. En dag som högtidlighölls på den danska kungafamiljens officiella Instagram-konto.

"Hans kungliga höghet prinsessan Isabella har födelsedag och fyller 14 år i dag. För kronprinsparet är det en stor glädje att markera dagen med tre nya bilder av prinsessan, som är tagna i vårsol vid Kancellihuset. Prinsessan Isabella firar dagen privat", kan man läsa i bildtexten.

Och bilderna väcker reaktioner – både i Danmark och utomsocknes. Många har noterat att Isabella plötsligt ser ut som den tonåring hon är. Bilderna på en betydligt mindre vuxen flicka är fortfarande färska i minnet.

"Prinsessan ser nästan oigenkännlig ut om man jämför med några år tillbaka", skriver Daily Mail.

"Hon har blivit fjortis"

Norska Se og hör reagerar på ungefär samma sätt.

"Den danska prinsessan har blivit fjortis", skriver tidningen.

Deras kungaexpert Caroline Vagle är synnerligen nöjd med bilderna. Hon menar att det var ett genidrag att inte anlita en professionell fotograf i det här fallet.

– Wow, så fina och naturliga bilder på den fina prinsessan. Det är uppenbart att födelsedagsbarnet känner fotografen väl och känner sig trygg. Och det är kanske inte så konstigt, för det är hennes mor kronprinsessan Mary som håller i kameran, säger Caroline.

LÄS MER: Drottning Ingrid älskades av alla – skadades av stor tragedi

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket