Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Kates oro – nu kan allt avslöjas i direktsänd tv

12 mar, 2024, 19:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu kan allt uppdagas – i direktsänd tv.
Annons

Det är oroligt i det brittiska kungahuset just nu.

Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skälBrand logo
Prins William tvingas plötsligt ställa in – av personliga skäl

Kung Charles operation

I mitten av januari gick hovet ut med att kung Charles skulle opereras till följd av förstorad prostata – en operation som gick vägen och kungen syntes ute på vägarna inte långt därefter.

Prinsessan Kates mystiska frånvaro – publicerade fejkad bild

Men det blev snarare tvärtom – två månader efter operationen hade hovet inte gett något livstecken från Kate och snart började rykten och konspirationsteorier florera på internet.

Det blev inte bättre när Kate publicerade en bild på henne och hennes tre barn som senare visade sig vara manipulerad, något hon erkände i ett uttalande på sociala medier.

Kates morbror med i skandalprogram

Och värre kan det blir – nu har nämligen Kates morbror, den skandalomsusade Gary Goldsmith, 58, klivit in i brittiska "Big Brother"-huset.

Annons

Där har han befunnit sig i lite över en vecka och han har redan hunnit tala om familjen Middleton och kungafamiljen vid flera tillfällen.

Gary Goldsmith om Meghan och Harry

Han har också kastat en känga mot prins Harry och hans fru, skådespelerskan Meghan Markle. Enligt Gary Goldsmith var allt "frid och fröjd" mellan prins William, Kate och Harry fram till dess att Meghan kom in i bilden:

– Plötsligt finns det en extra dynamik som kommer in, sätter käppar i hjulet och skapar så mycket drama som jag genuint inte tror finns där och skriver om historien och säger att han var olycklig. Och jag tycker bara inte att det är rättvist, säger han och fortsätter:

– Man får inte kasta sin familj under bussen på ett så dramatiskt sätt och sedan skriva en bok om det och förvänta sig att bli inbjuden till familjen vid jul.

Morbrodern påpekar att Harry har planer på att en dag återvända till kungafamiljen.

5 teorier bakom Kates mystiska valBrand logo
5 teorier bakom Kates mystiska val

Gary Goldsmith – en skandalomsusad man

"Big Brother" är ett program som drar till sig en miljonpublik i Storbritannien, något som säkerligen väcker en hel del oro i det brittiska kungahuset, inte minst eftersom Gary inte riktigt kan benämnas som en oskyldig man.

Annons

För ett antal år sedan fångades han bland annat på bild när han snortade kokain i sin lyxvilla, festade med prostituerade och dessutom bjöd en journalist på kokain, rapporterar Aftonbladet.

Han ska också ha blivit dömd för misshandel mot sin fjärde fru Julie-Ann, som ska ha slagit huvudet i trottoarkanten och blivit medvetslös.

Hovets hopp – efter Garys löften

Men än så länge kan hovet sitta lugnt i båten. Gary har nämligen sagt att han inte kommer "avslöja allt om familjen Middleton", och att alla som tror det kommer bli besvikna.

Huruvida han håller löftet till kungahuset eller inte återstår att se.

Annons