Prinsessan Leonores chock vid första mötet

28 sep, 2020, 20:00 
AvCharlotte Oscarsson
Under Leonores första möte med Nicolas berättade Chris att Leonore fick en riktig sötchock, när hon såg sitt första syskon. Och hon fällde en kommentar vi aldrig kommer att glömma!
Annons
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!

Det var under en måndagsmorgon 2015 som prinsessan Madeleine och Chris blev föräldrar för andra gången. Prinsessparet fick en son som döptes till Nicolas. Dagen efter återvände Chris till Danderyd sjukhus tillsammans med prinsessan Leonore, som minst sagt fick sig en upplevelse.

“Leonore trodde han var en docka”

När Leonore fick träffa sin lillebror för första gången fällde hon en oförglömlig kommentar. Chris berättade för Aftonbladet att Leonore trodde att lillprinsen såg ut som en docka.

Recept.se Nyhetsbrev

– Leonore trodde han var en docka, berättade Chris för Aftonbladet, efter syskonmötet.

Chris chockade alla med den söta kommentaren. Leonore var bara 1 år gammal när hennes lillebror föddes, och den nyblivna systern blev helt förtjust över prinsens nedkomst.

Lilla prins Nicholas

Nicolas föddes den 15 juni 2015 på Danderyd sjukhus.

Två barn med, två helt olika personligheter

Madeleine berättade i en intervju för tidningen Mama att hennes två äldsta barn är mycket olika varandra.

Annons

– Leonore är den ljuvliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig, med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga “Mama you look Beautiful”, säger Madeleine i intervjun.

Nicolas har tillbringat nästan alla sin tidiga år utomlands och därför har han inte setts så mycket i Sverige. Under sina fem år har han bott i fyra städer och i tre länder. Därför har han varit lite av en doldis-prins.

Några år efter Nicolas ankomst föddes den tredje i syskonskalan: prinsessan Adrienne. Man kan tänka sig att Adrienne var lika söt som en docka, som Nicolas var.

Chris O’Neill och prinsessan Leonore utanför BB på Danderyds sjukhus där de ska hälsa på prinsessan Madeleine och den nyfödde prinsen.

Foto: TT

Annons