Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya uppgifter om Madeleine och Chris – hovet svarar efter spekulationerna

27 aug, 2021, 07:30 
Prinsessan Madeleine

Nu bekräftar hovet att prinsessan Madeleine har lämnat Sverige. Familjen är tillbaka i sin 600 kvadratmeter stora villa i Miami.

Annons
Prinsessan Madeleine om fem månaders karantän med familjen: Vi fick knappt gå utBrand logo
Prinsessan Madeleine om fem månaders karantän med familjen: Vi fick knappt gå ut

Prinsessan Madeleine är åter i Miami i Florida med sin man Chris O’Neill och de tre barnen prinsessan Adrienne, 3, prins Nicolas, 6, och prinsessan Leonore, 7. Det bekräftar hovet för Aftonbladet:

– Prinsessan Madeleine och hennes familj är tillbaka i USA, säger Ulrika Näsholm vid hovets informationsavdelning.

Det betyder att de har lämnat sjurummaren på Kungliga Hovstallet i Stockholm och återvänt till sin 600 kvadratmeter stora villa, relativt nybyggd och belägen i det exklusiva villaområdet Pinecrest, strax utanför centrala Miami.

Prinsessan Madeleine Prinsessan Adrienne Prinsessan Leonore Drottningholm Nannyn
Väskorna packades i hemlighet och nu har Madeleine och barnen lämnat Stockholm.

Hovet bekräftade i somras att prinsessan Madeleine skulle stanna i Sverige en längre tid den här gången och hon var tidigare under sommaren på ett privat besök på prinsessan Estelles skola Campus Manilla på Djurgården i Stockholm.

Annons

Prinsessan Madeleine och sommaren i Sverige

Det blev nästan tre månader i Sverige, men någon svensk skolplats för prinsessan Leonore ser det inte ut att bli för sjuåringen Leonore, i alla fall inte i höst.

Prinsessan Madeleine Chris O’Neill prins Nicolas prinsessan Adrienne Prinsessan Leonore på prins Julians dop
Madeleine och Chris på prins Julians dop med sina tre barn.

I samband med att skolterminen nu börjar i USA är barnen i stället tillbaka i Florida, där deras hund Teddy har varit inkvarterad hos en professionell hundtränare under Sverigesemestern.

Ett och ett halvt år gamla Teddy är en labradoodle (blandning mellan labrador och pudel) och han var därmed för stor för att få flyga i kabinen när familjen reste hem till Sverige.

Men nu är de återförenade och prinsessan Madeleine har förhoppningsvis återvänt hem till en väldresserad hund. Risken finns dock att hon nu har ännu en tuff och isolerad pandemivinter framför sig.

Foto: TT.

Annons