Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine: Det var en underbar kväll!

04 apr, 2011, 10:47 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Childhoods galamiddag i Florida pågick till en bra bit efter midnatt men det hindrade inte de kungliga gästerna från att vid lunchtid vara redo för nya uppdrag.

– Det var en underbar kväll och vi är så glada, säger prinsessan Madeleine till Svensk Damtidning när hon anländer till Svenska Kyrkan i Boca Raton tillsammans med drottning Silvia.

Annons

Här avslutas besöket i Florida och flera hundra svenskar har sökt sig till Svenska Kyrkan för att få en glimt av de kungliga gästerna.

“Kungligt dop”

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia fick uppleva en oförglömlig gudstjänst av prästen Olof Olsson som visste hur man underhåller sina kyrkgäster så att de drar på smilbanden. Ett ”kungligt dop” fick de också vara med om.

Prästen ringde

– Prästen ringde några veckor innan och undrade om det var ok att prinsessan och drottningen var där när vår dotter Julia Lif, skulle döpas eller om vi ville ändra datum, säger de stolta föräldrarna Jerker Gunnarsson och Sara Leifsdottir.

Annons

Lasse Berghagen

Lasse Berghagen avslutade i kyrkan med två av sina paradnummer ”Han tog av sig sin kavaj” och ”Stockholm i mitt hjärta” innan det var dags för de kungliga gästerna att avrunda sin Florida vistelse och fortsätta vidare till New York.

Skrev i gästboken

Kyrkkaffe hann de inte med men däremot skrev de i gästboken och hälsade glatt på de många gästerna innan de skyndade in i den väntande bilen som skulle ta dem flygplatsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Catarina Lundgren Åström

Foto: Catarina Lundgren Åström

Läs även:

Annons