Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prinsessan Madeleine: ”Så skyddar jag mina barn”

Prinsessan Madeleine med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Hon är en lejonmamma, prinsessan Madeleine. Och hon vet precis hur hon ska skydda sina barn.
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine
Slå på ljud

 

I helgen sändes det sista avsnittet av Barnens Drottning, den nya dokumentärserien om drottning Silvia och prinsessan Madeleine och deras arbete med barnrättsorganisationen Childhood, som har rullat på i TV8 och på Viaplay.

I sitt arbete ser och möter de barn som har råkat illa ut på nätet. Och ett av de viktiga budskapen som prinsessan Madeleine vill sprida är detta:

– Sociala medier? Tänk dig för. Det borde alla föräldrar göra både en och två gånger innan de lägger ut en bild på barnen. För tyvärr vet man inte var de bilderna kan hamna.

Prinsessan Madeleines privata strategi för barnen

Prinsessan Madeleine

Privata strategin. I Barnens drottning avslöjar Madeleine också hur hon tänker när hon själv publicerar sina familjebilder i sociala medier.

Prinsessan Madeleine berättar också att detta är en fråga som hon själv ställer sig inför varje foto hon postar på sina egna barn prinsessan Leonore, 6, prins Nicolas, snart 5, och prinsessan Adrienne, 2. Trots att hon som mamma tycker att det där instagrammandet är roligt. På pluskontot står också att det är hon själv som styr vilka bilder som publiceras – och inte paparazzifotograferna.

– Jag förstår att folk vill se våra barn, framför allt nu när vi inte bor i Sverige. Så det är ett medvetet val jag gör – men det är bilder som jag själv väljer att lägga ut.

Alla fem avsnitten av Barnens drottning med drottning Silvia och prinsessan Madeleine finns att se på Viaplay.

Foto. TT, Prinsessan Madeleines Instagram.