Prinsessan Madeleine väcker reaktioner med bild

Prinsessan Madeleine väcker reaktioner med bild

Prinsessan Madeleines senaste bild på Instagram väcker starka reaktioner. Förvandlingen är häpnadsväckande.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine är hyfsad sparsam med sina inlägg på Instagram. Hon okynnespostar aldrig, utan har alltid en tanke och idé bakom varje bild.

Hennes senaste inlägg var inget undantag.

Prinsessan Madeleine – förvandlingen på bilden får alla att häpna

I inlägget marknadsför Madeleine sitt stora passionsprojekt, World Childhood Foundation. Och hon får hjälp från en riktig megastjärna.

Russell Crowe, känd från storfilmer som A Beautiful Mind och Gladiator, har spelat in en videohälsning för Childhood, där han hyllar deras viktiga arbete.

– Vi vill alla tro att vi lever i en värld där barn får vara barn, men vi är också realistiska nog för att inse att för vissa är barndomen ett minfält och en krigszon, säger Russell i klippet.

"Tack, Russell, för dina vänliga ord och för att du stöttar Childhoods arbete för att få slut på ofredandet utnyttjandet av barn", skriver Madeleine under klippet.

Ett otroligt viktigt budskap. Men i kommentarsfältet kan man inte låta bli att notera något annat: Russells förändrade utseende. Många reagerar på att han ser ut som en helt annan människa nuförtiden.

LÄS MER: Paret Westlings relation till kungafamiljen – så är den egentligen

"Du är helt förändrad!"

Russell Crowe har förändrats en hel del sedan Gladiator.

Det har till och med skrivits artiklar om detta, när Russell har dykt upp i andra sammanhang.

"Du är helt förändrad! Russell Crowe gick inte att känna igen i sitt skägg och hästsvans när han spelade tennis i Sydney", har Daily Mail skrivit.

Men i vissa fall har skriverierna gått över gränsen. På de sociala medierna har många reagerat på att folk tar sig alldeles för stora friheter när de recenserar Russells utseende.

"Vissa av kommentarerna om Russell Crowes vikt är elaka. Killen har blivit lite äldre och har uppfostrat två barn och medger själv att han gillar en öl eller två. Det låter som vilken snubbe som helst", skriver en användare.

Så här skriver nöjessajten The Report Door.

"Han har gått upp lite i vikt och är inte sitt smala jag längre, men de här nya bilderna har överraskat många och vi tycker att han är gulligare nu än tidigare. 56-åringen är mer avslappnad och påverkas inte av bilden folk har av honom som kändis."

LÄS MER: Madeleine och uppbrottet som förändrade kungahuset