Madeleines privata bild på barnen – inifrån lyxhuset i Florida

prinsessan madeleine

Karin Törnblom/TT
Prinsessan Madeleine och familjen bjuder på en unik inblick i Floridalivet med nya fotot.

I helgen fick vi för första gången sedan allhelgonaafton en uppdatering från prinsessan Madeleine och familjen när de la upp en bild på de tre barnen som satt så fint tillsammans och firade andra advent.

Prinsessan Madeleine tände andra adventsljuset

Bilden är fotad av Chris O'Neill, som brukar föredra att hålla sig bakom kameran hellre än framför, men även Madeleine var med på ett hörn då man såg hennes hand när hon sträckte sig fram och tände adventsljusen.

”I dag tänds det andra adventsljuset i många hem i Sverige och utomlands. Prinsessan Madeleine med familj önskar med denna bild en glad andra advent.” stod det på kungahusets Instagramkonto till fotot.

På prinsessan Madeleines eget Instagramkonto höll hon det kort, och önskade helt enkelt: ”Glad 2:a advent!” följt av två ljus-emojis.

En inblick i Madeleine och Chris Florida-villa

I och med bilden får vi en unik liten smygtitt inifrån prinsessfamiljens exklusiva hem i Florida, där de har bott i snart ett år.

Barnen sitter uppradade i en mysig kökssoffa, och vi ser att bordet är i någon typ av massivt trä. På väggen skymtar fotokonst i form av en stor inramad tavla, men exakt vad den föreställer går inte att utläsa från bilden.

prinsessan Madeleine

Även i våras bjöd Madeleine på en liten inblick i livet som Florida-bo med den här fina familjebilden.

Instagram

Madeleine i blåsväder över dyr renovering

Madeleine har nyligen hamnat blåsväder då hon i hemlighet låtit renovera våningen på Hovstallet på Östermalm i Stockholm, där staten betalade räkningen. Margareta Thorgren svarar följande på Expressens fråga om varför Madeleine och Ståthållarämbetet inte betalade delar av renoveringen.

– Det raka svaret på den frågan är att Statens Fastighetsverket förvaltar och ansvarar för statens egendomar. Det innebär också att de ansvarar för renoveringar och tar dessa kostnader. I den här renoveringen som var 2018 så var det ingen överstandard. Det var samma standard som den befintliga lägenheten, säger hon.