Prinsessan Madeleine visar upp nya lyxköpet

Prinsessan Madeleine visar upp nya lyxköpet

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har gjort ett riktigt lyxköp. Det visar nya bilder.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 44?
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har tre aktiva barn att skeppa runt med i Florida-värmen. För detta behövs ett rejält fordon.

På de nya bilderna från Miami som Svensk Dam har fått ta del av, kan vi se att prinsessparet investerat i en ny bil. Tidigare har Madeleine och Chris farit runt i BMW och Range Rover – nu har man uppgraderat till en lyxmodell.

Prinsessan Madeleine har köpt en ny bil

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine kör numera en Cadillac.

Numera äger Chris och Madeleine en Cadillac Escalade, allmänt betraktat som en av de dyraste amerikanska bilmodellerna på marknaden.

Så här skriver Teknikens värld som Escalade.

"Cadillac Escalade är ingen vanlig syn på svenska vägar. I hemlandet USA är den betydligt vanligare att se, trots att modellen ses som en lyxsuv för stora pengar. Modellen har under de senaste åren tappat lite av sin forna glans, mycket på grund av att konkurrensen har blivit allt tuffare."

LÄS MER: Madeleine och uppbrottet som förändrade kungahuset

Escalade är också kända för sitt enorma bagageutrymme. På de nytagna bilderna från Florida ser man att Chris utan problem kan stoppa in prinsessan Adriennes barnvagn – och den får plats med råge.

Pekas ut som ett klimathot

Dessvärre har Escalade också ett annat rykte, som är mindre smickrande. Den drar mycket bensin och betraktas allmänt som allt annat än miljövänlig. Man undrar ju hur kronprinsessan Victoria känner inför att hennes syster åker runt i en bil som beskrivs på det här sättet:

"Klimathot? Det är inget som finns på världskartan när Cadillac presenterar en ny generation av vräkiga jättesuven Escalade", skriver magasinet ViBilägare.

"En biffig, bufflig och bränslesörplande suv hör till det minst politiskt korrekta man kan köra, i alla fall i Sverige. På andra sidan Atlanten är situationen en annan."

LÄS MER: Victoria drogs in i infekterade bråket – sanningen bakom

LÄS MER: Hovets hemliga plan! Det sker när Victoria blir drottning

LÄS MER: Kika in! Victoria och Daniels lyxrenoveringar på Haga slott