Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines beslut skapar skriverier utomlands – jämförs med Victoria: "Stor kontrast"

18 jul, 2022, 05:30 

Nu uppmärksammas prinsessan utomlands.

Annons
Madeleines spex med Nicolas – fångas på film!Brand logo
Madeleines spex med Nicolas – fångas på film!

Att vara kunglig innebär ofta att man föds rakt in i rampljuset, ja, man är till och med i rampljuset innan man ens är född.

Prinsessan Madeleine flyttade från Sverige med sin familj, och har lyckats leva ett relativt vanligt liv tvärs över Atlanten. Men nu är allas blickar återigen riktade mot henne.

Klädseln uppmärksammas

Det är den norska sajten Se och Hör som uppmärksammat prinsessans stil, närmare bestämt lyxiga stil! Att Florida-prinsessan Madeleine är ett riktigt modelejon är ingen hemlighet, men nu har det också nått utlandet som imponeras av hennes exklusiva modeval.

Det är den vackra sommaroutfiten hon bar under sitt besök till World Childhood Foundation i Tyskland som uppmärksammas. Sajten skriver att klänningen kostar 6000 kronor, och skorna likaså. Dessutom har hon en snygg väska från det exklusiva märket Valentino för 12 000 kronor. På armen bar hon ett armband värt runt 113 000 kronor, och en klocka för 70 000 kronor, skriver sajten.

Annons

Så snyggt!

Skillnaden med Victoria

Se och Hörs hovexpert menar att det inte är särskilt oväntat att Madeleine dyker upp i en sådan dyr utstyrsel, utan att det tillhör vanligheterna.

– Prinsessan Madeleine är känd för sin exklusiva stil, och det är inte särskilt förvånande att hon återigen poserade i en väldigt dyr outfit! Hon har en förkärlek för superexklusiva designers som Valentino, men vi ser också att hon plockat upp ett antal amerikanska märken – vilket kanske inte är så konstigt eftersom hon själv bor där, säger Caroline Vagle.

Vagle uppmärksammar också skillnaden med systern, kronprinsessan Victoria.

– Stilen är dock en stor kontrast till syrrans. Kronprinsessan Victoria brukar välja svenska eller något annat skandinaviskt när hon är ute på officiella uppdrag, tillägger Vagle.

Victoria är ett stort fan av svenska märken såsom H&M, och bär ofta samma plagg flera gånger. Men då får man också komma ihåg att kronprinsessan gör betydligt fler kungliga uppdrag, och syns mer än Madeleine!

Foto: TT

Annons