Prinsessan Madeleines meddelande till prinsessan Sofia efter gravidbeskedet

prinsessan madeleines meddelande till prinsessan sofia är gravidbeskedet

Kungliga kollegor – men också svägerskor och nära vänner. Prinsessan Madeleine bryter tystnaden om Sofias graviditet med ett gullig meddelande.
Gravidlyckan: Sofia och Carl Philip väntar barn!
Slå på ljud

Det här året har det varit ganska tyst från prinsessan Madeleines håll. Livet i Florida förändrades drastiskt när coronaviruset fick spridning i delstaten och prinsessan har följt de amerikanska restriktionerna och hållt familjen hemma. Men hon håller samtidigt tät kontakt med kungafamiljen hemma i Sverige och pratar med syskonen, Victoria och Carl Philip dagligen.

Prinsessan Madeleine uttryckte sin glädje inför alla!

Den glada nyheten om att Carl Philip och Sofia väntar ett tredje barn har Madeleine förstås känt till ett tag. Men när hovet publicerade informationen på hovets Instagram gjorde prinsessan någonting som hon inte brukar. Hon kommenterade Instagram-inlägget med ett rött hjärta. Madeleine känner förstås en otrolig glädje för prinsparets skull och hon och Carl Philip har alltid stått varandra väldigt nära. Dessutom har hon blivit nära vän med prinsessan Sofia genom åren.

Prinsessan Madeleines glädje över Sofias graviditet

"Vi är glada och förväntansfulla och ser fram emot att välkomna vårt tredje barn, ett syskon till Prins Alexander och Prins Gabriel. En ny liten medlem till vår familj", säger Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia.

LÄS MER: Hemliga spelet bakom prinsessan Sofias gravidbesked

Prinsessan Sofia mår bra och födseln beräknas till månadsskiftet mars-april 2021.", skrev hovet i pressmeddelandet om den kungliga graviditeten.

Hovet berättade också att det förstås har funnit orosmoln kring Sofias graviditet eftersom prinsessan varit sjuk i covid-19 under hösten. Men nu är prinsparet friskförklarade och hela familjen mår bra. Och alla i kungafamiljen längtar efter den lilla bebisen – inte minst faster Madeleine!

Foto: TT