Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines nya bild: Därför reagerar alla på prins Nicolas, 8

30 apr, 2024, 15:00 
Prinsessan Madeleine och Nicolas
Alla reagerar på prinsessan Madeleines nya bild på sonen Nicolas, 8.
Annons

Prinsessan Madeleine förvånade många när hon plötsligt la upp en bild på sig själv och mellanbarnet, prins Nicolas. Madeleine brukar hushålla med sina inlägg och rikta in sig på specifika högtider – men här kom alltså en spontan liten uppdatering!

På bilden poserar Madeleine jämte Nicolas framför en vacker, färggrann väggmålning.

Så många miljoner får kungafamiljen i apanage!Brand logo
Så många miljoner får kungafamiljen i apanage!

"Söndagar är till för att upptäcka staden du bor i! Njöt av att promenera runt i Wynwood med barnen i dag", skriver Madeleine i bildtexten.

Annons

Alla pratar om prins Nicolas efter bilden

Nicolas har hunnit bli åtta år gammal och ser verkligen ut som en blandning av mamma och pappa Chris. Men det var något annat som fångade mångas uppmärksamhet den här gången.

"Prins Nicolas såg så lång ut när han stod där bredvid mamma prinsessan Madeleine."

Och ja, detta är en fullt korrekt observation! Nicolas ser ut att bli en riktig långskånk. Pappa Chris är själv lång och ståtlig, så det verkar inte som att äpplet fallit speciellt långt från trädet. Inte heller när det gäller klädstil.

Annons

"Prinsessan Madeleine framstod som avslappnad och vid gott humör, klädd i ett par svarta shorts, en jeanstopp och ett par stora solglasögon, medan Nicolas var mer nedtonad i ett par vita shorts och en persikofärgad t-shirt", skriver Hello.

Madeleine om Nicolas: "Ser den sidan"

Att Nicolas påminner om Chris i lynne och framtoning, det har Madeleine själv noterat. Hon sa just detta i sin stora intervju med tidningen Mama.

– Nicolas är en riktig mammas pojke, det är honom jag får alla fina kommentarer av, säger Madeleine i intervjun.

– Chris är väldigt känslosam och mjuk, så jag ser den sidan i Nicolas. Chris ser också detaljer som Nicolas också gör och tycker om fina ting.

Annons