Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines underbara bild från Florida – barnen växer så det knakar!

29 apr, 2024, 06:12 
Prinsessan Madeleine och prins Nicolas
Prinsessan Madeleine delar underbara bilder från Florida – och det är tydligt att barnen växer så det knakar!
Annons
Därför vägrar Chris O'Neill att bli prinsBrand logo
Därför vägrar Chris O'Neill att bli prins

I över tio år har prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen bott utomlands, och sedan 2018 residerar familjen i Florida.

Snart ska detta dock ändras. Planen är att prinsessfamiljen ska flytta hem till Sverige i år, och det är tydligt att Madeleine, Chris och barnen försöker få ut det mesta av solstaten innan flyttlasset går.

Och nu får vi också se glimtar av hur de tillbringar sin tid i Florida. Madeleine delar underbara bilder från hennes och barnens söndag, barnen växer så det knakar!

Madeleines nya bild från Florida

Madeleine har pratat med glädje om sin och familjens tillvaro i Florida. Som hon sa till Mama 2019:

– Här är det bara på med shorts och t-shirt, på det sättet är det väldigt enkelt, livet är lite enklare när det är ett varmt klimat.

Annons

Och precis detta fångas också på prinsessans nya bild. Här berättar Madeleine om sin och Leonores, Nicolas och Adriennes underbara söndag i det hippa kvarteret Wynwood:

"Söndagar är till för att utforska staden du bor i! Njöt av att gå runt i Wynwood med barnen idag 😎", går att läsa i inlägget.

På bild får vi se en avslappnad Madeleine med solglasögon och short, bredvid en lika glad Nicolas i rosa t-shirt.

Madeleine delar även med sig av de färgglada väggmålningar som Wynwood är så förknippat med – det råder inga tvivel om att Madeleine och barnen haft en underbar dag! Och visst ser man att Nicolas har blivit stor? Han fyller ju faktiskt 9 i sommar!

Prinsessfamiljen flyttar till Sverige

Exakt när flyttlasset till Sverige går har hovet valt att hålla för sig själva, men mycket pekar på att det blir till sensommaren.

Prinsessfamiljen skulle ju egentligen flyttat till Sverige redan i fjol, och då var planen att flytten skulle ske i augusti.

På det viset skulle barnen enkelt kunna påbörja höstterminen i sina svenska skolor, så det är inte otänkbart att prinsessfamiljen resonerar så även nu.

Tills dess får familjen njuta av solen och det varmare breddgraderna i Florida, underbart!

Foto: TT, Instagram

Annons