Prinsessan Madeleines nystart med Chris O’Neill

prinsessan madeleines nystart med chris o'nell
Äntligen kan Madeleine och Chris pusta ut. Nu kan de lägga det fruktansvärda inbrottet bakom sig och fokusera på sin nya vardag i det nya lyxhuset.
Annons

Det har varit några tuffa månader men nu har vindarna vänt för Madeleine och Chris. Efter det fruktansvärda inbrottet i Florida-villan, som de trodde att de kunde känna sig trygga i, följde en rörig tid på jakt efter ett nytt hem. Men nu, äntligen, har prinsessparet boat in sig i sitt nya hus, som även det ligger i området Pinecrest. Den 17 december skrev de på köpekontraktet men det är först nu som huset börjar kännas som ett riktigt hem.

Annons

Annons

Den nya boningen ligger som sagt i samma område, vilket betyder att Leonore, Nicolas och Adrienne inte behöver börja på nya förskolor och det är förstås en stor lättnad för Madeleine och Chris. När ett inbrott drabbar en familj (och man tvingas flytta) vill föräldrarna förstås bibehålla så många vardagliga rutiner som möjligt. Eftersom barnen mår bäst av det.

Madeleines och Chris sociala nätverk i Florida

Att familjen stannar kvar i samma område betyder inte bara mycket för barnen. Madeleine och Chris har ju byggt upp ett socialt nätverk i Pinecrest. De har bland annat lärt känna föräldrar som har barn i samma skolor som dem. Prinsessan tar det största ansvaret när det kommer till att hämta och lämna men även Chris har lärt känna de amerikanska paren. I USA umgås man mycket via barnen med så kallade “playdates”och de är alltid någon familj som bjuder in till kalas eller en härlig grillfest bredvid poolen.

Annons

– Jag att jag har bra vänner, och framförallt bra mammor från skolan som jag lärt känna. I USA är det ju en otrolig föräldranärvaro i skolan så det är väldigt enkelt att komma in, och få nya vänner, i hela den sammanhållningen, har Madeleine själv berättat.

Om man som par klarar av kriser och yttre hot, vilket man ju får kalla inbrottet i det här fallet, så blir man ju dessutom ett ännu starkare team. Madeleine och Chris har ingen familj i Florida och de är totalt hänvisade till varandra. Att de har klarat av så många flyttar, till olika länder, med tre barn är beundransvärt. Och nu får vi hoppas att de får lite lugn och ro i det nya huset, som har ett betydligt bättre säkerhetssystem än det förra.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Prinsessan Madeleines nystart med Chris O’Neill”

 1. AstridA skriver: 6 mars, 2020

  En hel artikel fylld med gissningar! Så bra gjort när objekten tiger.


 2. Gilla skriver: 6 mars, 2020

  När ska alla spekulationer om inbrottet ta slut.


 3. Gunilla skriver: 6 mars, 2020

  Kärleksvändning?😳😳


 4. josefin skriver: 6 mars, 2020

  ett varv till pà den historien, och säkert har tidningen en god källa till att paret nu “bott in sig” 🙂


 5. Fundering skriver: 7 mars, 2020

  Är det verkligen korrekt att det är ett köpekontrakt och inte ett hyreskontrakt. Är det kungens utdelning av apanage och/eller inbrottet som gjort köpet möjligt. Enl “Stoppa pressarna” ser det magert ut för Chris. Tyvärr verkar det som om inget av kungabarnens respektive kan bidra med några förmögenheter utan skattebetalarna får snällt betala för familjernas lyx.


 6. Anna skriver: 7 mars, 2020

  “Att de har klarat av så många flyttar, till olika länder, med tre barn är beundransvärt. ”
  Så ni tror att de packar och flyttstädar själva…?!


  1. Bea skriver: 7 mars, 2020

   USA ”Packar och flyttstädar” varför skall man göra det själv när det finns så många företag som fixar allt och även packar upp på nya stället?
   Finns hur många företag som helst som fixar hela flytten. Inga som helst problem.


 7. Monarkist skriver: 7 mars, 2020

  När ska denna tidning sluta med sina eviga spekulationer och löjliga utrop, typ “sötchock”?? Gör reella reportage om sådant som de facto sker och är viktigt, som besök på olika organisationer, i olika län och så vidare. Reportaget från kronprinsessfamiljens kyrkobesök innan jul, prins Daniels kväll/natt med polisen, drottningens arbete för dementa och annat liknande är exempel på detta.


  1. Ulla Lundell skriver: 8 mars, 2020

   Undrar en sak när ska alla dessa artiklar om prinsessan Madelein och Chris olika drama och katastrofer och ett överdådigt lyx liv ta slut? Har tröttnat på detta.

   Ulla


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar