Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines nystart med Chris O'Neill

06 mar, 2020, 17:00 
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan madeleines nystart med chris o'nell
Äntligen kan Madeleine och Chris pusta ut. Nu kan de lägga det fruktansvärda inbrottet bakom sig och fokusera på sin nya vardag i det nya lyxhuset.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?

Det har varit några tuffa månader men nu har vindarna vänt för Madeleine och Chris. Efter det fruktansvärda inbrottet i Florida-villan, som de trodde att de kunde känna sig trygga i, följde en rörig tid på jakt efter ett nytt hem. Men nu, äntligen, har prinsessparet boat in sig i sitt nya hus, som även det ligger i området Pinecrest. Den 17 december skrev de på köpekontraktet men det är först nu som huset börjar kännas som ett riktigt hem.

Den nya boningen ligger som sagt i samma område, vilket betyder att Leonore, Nicolas och Adrienne inte behöver börja på nya förskolor och det är förstås en stor lättnad för Madeleine och Chris. När ett inbrott drabbar en familj (och man tvingas flytta) vill föräldrarna förstås bibehålla så många vardagliga rutiner som möjligt. Eftersom barnen mår bäst av det.

Madeleines och Chris sociala nätverk i Florida

Att familjen stannar kvar i samma område betyder inte bara mycket för barnen. Madeleine och Chris har ju byggt upp ett socialt nätverk i Pinecrest. De har bland annat lärt känna föräldrar som har barn i samma skolor som dem. Prinsessan tar det största ansvaret när det kommer till att hämta och lämna men även Chris har lärt känna de amerikanska paren. I USA umgås man mycket via barnen med så kallade “playdates”och de är alltid någon familj som bjuder in till kalas eller en härlig grillfest bredvid poolen.

Annons

– Jag att jag har bra vänner, och framförallt bra mammor från skolan som jag lärt känna. I USA är det ju en otrolig föräldranärvaro i skolan så det är väldigt enkelt att komma in, och få nya vänner, i hela den sammanhållningen, har Madeleine själv berättat.

Om man som par klarar av kriser och yttre hot, vilket man ju får kalla inbrottet i det här fallet, så blir man ju dessutom ett ännu starkare team. Madeleine och Chris har ingen familj i Florida och de är totalt hänvisade till varandra. Att de har klarat av så många flyttar, till olika länder, med tre barn är beundransvärt. Och nu får vi hoppas att de får lite lugn och ro i det nya huset, som har ett betydligt bättre säkerhetssystem än det förra.

Foto: TT

Annons