Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines okända relation med Hollywoodstjärnan

01 dec, 2020, 18:00 
Prinsessan Madeleine Glammiga örhängen
Avslöjat: Prinsessan Madeleines glödheta kontaktnät. Till och med tjejgänget hemma i Sverige blev knockade...
Annons
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!Brand logo
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!

Vilket nätverk hon har, prinsessan Madeleine. Prinsar och prinsessor förstås. Men också bra många höjdare i finansvärlden och ett helt gäng internationella superstjärnor. Och just i dag slog hon alla med häpnad med sin okända relation till en av Hollywoods hetaste filmstars.

För plötsligt dök han bara upp på hennes Instagramkonto: Hollywoodstjärnan Russell Crowe, 56, med look som en stenåldersman och framför en extremt välklippt gräsmatta.

Russell Crowe hyllar prinsessan Madeleine på Childhoods Instagram
Russell Crowe – på prinsessan Madeleines instagramkonto.

Men framför allt: Russell Crowe var full av beundran för Madeleines arbete i barnrättsorganisation Childhood:

– Ni gör definitivt skillnad, när ni ger de överlevande röst och när ni förebygger att barn blir utnyttjade i framtiden. Alla vill vi nog helst tänka att vi lever i en värld där barn får vara barn. Men vi är också realistiska nog att inse att så inte är fallet. För några är uppväxten ett minerat område och ett slagfält, sa Russell Crowe och fortsatte:

Annons

– Men vi kan alla bli en del av lösningen och bidra till denna viktiga sak. Så gör mig sällskap – och var en del av lösningen. Tillsammans kan vi skydda fler utsatta barn, både i USA och i världen. Tack!

Prinsessan Madeleine var förstås full av tacksamhet tillbaka – och här hemma i Sverige var hennes privata tjejgäng bland de första att kasta sig på gillaknapparna.

Prinsessan Madeleine.

Dessutom kan vi nog vänta oss mer Hollywoodglamour på prinsessan Madeleines sociala medier de närmaste dagarna.

Prinsessan Madeleine och Childhood

När prinsessan Madeleine, 38, och Childhood USA arrangerade sin årliga Thank You-gala häromveckan var (den digitala) gästlistan oväntat spektakulär. Förutom Russell Crowe deltog även Hollywoodstjärnorna Forest Whitaker, Julia Stiles och Bryan Cranston (aktuell i Breaking Bad) och för musiken stod svenska megastjärnorna Zara Larsson och Seinabo Sey.

Syftet med välgörenhetsgalan var som vanligt att samla in pengar till Childhood USA:s arbete.

Dessutom gick 2020 års Childhood ThankYou Award gick till den amerikanska filmproducenten Jennifer Fox för filmen The Tale, som sätter fokus på de globala problemen med sexuellt utnyttjande och exploatering av barn.

Foto: TT.

Annons