Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines oväntade comeback – med vid galan i natt!

19 nov, 2020, 18:00 
Prinsessan Madeleine vid Childhoods Thank You-gala 2019 Ljusblå aftonklänning
Nästan ett år. Så länge sedan är det vi såg prinsessan Madeleine i aftonlook – men i natt svensk tid är det dags igen.
Annons
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!Brand logo
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!

Då gör prinsessan Madeleine comeback i det kungliga rampljuset, visserligen helt corona-anpassat och digitalt, men i alla fall.

Det är drottning Silvias barnrättsorganisation World Childhood Foundation som har sin årliga gala, i år omdöpt till Childhood USA ThankYou Virtual Gala. En i normala fall mycket guldkantad fest, där New York-societeten brukar mingla loss med svenska och amerikanska kändisar. Glamourfaktorn brukar vara skyhög.

Det är inte många som slår prinsessan Madeleine när hon glammar till det. Men det återstår att se om corona-anpassningen även drabbar klädkoden i natt.

Förra året hölls galan på lyxiga New York-hotellet Hotel Plaza vid Central Park, och 2018 var prinsessan Madeleine värdinna för 850 vip-gäster i balsalen på Cipriani på Broadway.

Men årets upplaga äger alltså av naturliga skäl enbart rum på webben. Lite kungligt glamm kan vi nog ändå hoppas på, och förutom Madeleine medverkar även drottning Silvia under natten. Dessutom utlovas det överraskningar, och för musikunderhållningen står svenska stjärnorna Seinabo Sey och Zara Larsson.

Så här härligt elegant brukar det vara: Drottning Silvia och prinsessan Madeleine på Childhoodgalan i New York 2019.

Den som köper den dyraste ”biljetten” för motsvarande 850 000 svenska kronor får vara med i ett inslag under sändningen tillsammans med Childhood. Förhoppningen är förstås att riktigt mycket pengar ska ticka in till Childhood och deras projekt till stöd för utsatta barn. Dessutom drog Childhood USA:s stora välgörenhetsauktion i gång i förra veckan.

Foto: TT.

Annons