Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines pik till Sverige – orden väcker reaktioner

27 okt, 2022, 15:30 

Nu reagerar folk på Madeleines ord.

Annons
Sofias saftiga prislapp • Oscar charmar alla • Krismöte om Märtha Louise – 3 kungliga snackisar från vecka 42!Brand logo
Sofias saftiga prislapp • Oscar charmar alla • Krismöte om Märtha Louise – 3 kungliga snackisar från vecka 42!

För många år sedan tog prinsessan Madeleine sitt pick och pack och lämnade Sverige för nya äventyr, och har inte tittat tillbaka.

New York, London, och nu soliga Florida är alla platser som varit prinsessans hem. Många har undrat: kommer hon någonsin tillbaka hem? Nu tolkar folk in en liten känga till Sverige i sitt senaste inlägg...

Anledningen till flytten

I början av relationen bodde Madeleine och Chris i New York, en livfull stad där de båda trivdes bra. I takt med att barnen välkomnades till världen gick flyttlasset istället vidare till London.

Efter en tid där kallade däremot USA igen, och Madeleine, Chris, Leonore, Nicolas och den nästintill nyfödda Adrienne begav de sig hösten 2018 till betydligt soligare väder.

Annons

"Tidpunkten och möjligheten att utgå från USA passar familjen bra eftersom barnen fortfarande är i förskoleåldern" Förklarade hovet familjens flytt till Florida.

I USA lockade arbete för både Madeleine och Chris, Chris som affärsman och Madeleine jobbar vidare med World Childhood Foundation.

Piken till Sverige

Ja, en flytt hem till Sverige ligger nog inte i närtid. Men att prinsessan uppskattar att komma hem då och då är ingen hemlis. Somrarna spenderar hon gärna på Öland med resten av familjen, likaså julen.

När hon tidigare i år blev intervjuad om vad hon uppskattar med Sverige gav hon ett härligt svar.

"Att fritt kunna promenera ute i den svenska naturen".

I veckorna var hon tillbaka i staden där allt började. Och någon natur återfinner man inte i New York, där trängs Madeleine snarare bland skyskrapor. Ändå gjorde hon det tydligt på Instagram vad hon tycker om staden:

"Jag är tillbaka i min favoritstad för styrelsemöte och projektbesök."

Detta har fått en uppmärksammad följare att haja till:

"Jag trodde din favoritstad var Stockholm..."

Foto: TT

Annons