Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ryktet med Chris gör folk oroliga för Madeleine: “Flytta hem”

27 okt, 2022, 10:30 
Uppgifterna väcker en del frågetecken...
Annons
Sofias saftiga prislapp • Oscar charmar alla • Krismöte om Märtha Louise – 3 kungliga snackisar från vecka 42!Brand logo
Sofias saftiga prislapp • Oscar charmar alla • Krismöte om Märtha Louise – 3 kungliga snackisar från vecka 42!

Floridafamiljen gör inte särskilt mycket väsen av sig borta i lyxvillan i Pinecrest. I sin femtonrummare lever Madeleine, Chris O'Neill med sina tre små knattar.

Men när ljuden är få från över Atlanten tvingas kungafans ta sig ann aningen ovanliga metoder för att lista ut vad som pågår – som en spådam.

Spådamens dom

Det är norska Se och Hör som låtit en spådam kika in i sin kristallkula för att se vad framtiden bär för vårt prinsesspar i Florida. För vad de egentligen pysslar med borta på solkusten kan man ju bara spekulera i.

Och denna gång är det Madeleine och Chris framtid som spådamen Anne-Marie Østersø valt att gräva i. Ska man tro henne kan det vara så att Madeleine har en viss hemlängtan...

Spådamen menar att Chris och Madeleine står för en del utmaningar, som kommer sträcka sig in på nästkommande år. Hon menar att det är parets energier tillsammans som kan komma att ställa till det, och väcka en längtan hem till Sverige.

Annons

"Så även om Madeleine har det bra utomlands ser jag tecken i hennes horoskop på att hon saknar sina rötter." Skriver hon.

Skarpa varningen

Och det slutar inte där när spådamen får spekulera fritt. Hon menar verkligen på att Chris O'Neill och Madeleine inte har något lätt framför sig.

Hon lyfter däremot samtidigt att motgångarna kan vara ett sätt för paret att komma varandra ännu närmre.

Men skulle de inte jobba sig förbi denna påstådda splittring menar Anne-Marie att något fruktansvärt kan stå för dörren. Hon går så långt att hon pekar på en skilsmässa om paret är redo för förändringarna i relationen.

Som tur är, är ju detta bara en spådom. Och av allt att döma flyter livet på som på räls borta i Florida för Madeleine och hennes älskade Chris.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.
Längtar prinsessan kanske hem?

Foto: TT

Annons