Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines sorg – hovet bekräftar beslutet

28 feb, 2024, 09:00 
Nu kommer ett trist besked till prinsessan Madeleine.
Annons

Nu ekar det tomt i den kungliga kalendern eftersom sportlovet har svept in över Stockholm. Våra kungligheter är inget undantag, både kronprinsessparet och prinsparet har ju skolbarn hemma som fått ledigt i veckan!

Borta i Florida har man dock inte sportlov, så där rullar skolan på som vanligt. Och till råga på allt kan prinsessan Madeleine ta emot ett trist besked.

Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Trista beskedet till prinsessan Madeleine i Florida

När Svensk Dam kontaktade hovet för att fråga om hur kungafamiljen tillbringar sitt sportlov, fick vi veta att de i år firar ledigheten på hemmaplan. En hemester, med andra ord!

Victoria och Daniel har ju dessutom tillbringat veckan i USA utan Estelle och Oscar, så det är ett lite extra efterlängtat lov för Hagafamiljen.

Annons

Men att kungafamiljen stannar hemma under sin ledighet innebär ju också att prinsessan Madeleine i Florida inte kan räkna med något besök.

Det är givetvis trist, eftersom Madeleine och Victoria inte heller han ses när de besökte USA förra veckan – schemat var helt enkelt för fullspäckat.

Prinsessan Estelle och prins Oscar
Hagafamiljen njuter av den sista svenska vintern!Foto: Kronprinsessan Victoria/Kungliga hovstaterna

Prinsessan Madeleines tydliga hemlängtan

Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan Madeleine och familjen återförenas igen.

Annons

Det är ju någon gång i år som flyttlasset ska gå från Florida till Stockholm, efter att Madeleines hemlängtan tagit över. Snart slipper Madeleine bo 800 mil ifrån sina nära och kära.

– Madeleine har helt enkelt tröttnat.Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen, menar Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Foto: TT

Annons