Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines tystnad efter privata bilderna spreds på nätet

03 sep, 2023, 05:00 

Prinsessan Madeleines tystnad i Florida.


Annons

Prinsessan Madeleine är känd för att vara lite mer tillbakadragen och anonym än sin syster kronprinsessan Victoria. Hon bor 800 mil bort i Florida, och behöver inte heller förbereda sig för att bli drottning.

Men visst kan man ana en ny slags tystnad hos prinsessan...

Estelles & Oscars firande med VM-hjältarna • Madeleine & Chris kan nobba stora familjefesten • Uppgifter: Charlene har flyttat till annat land – 3 kungliga snackisar från vecka 34!Brand logo
Estelles & Oscars firande med VM-hjältarna • Madeleine & Chris kan nobba stora familjefesten • Uppgifter: Charlene har flyttat till annat land – 3 kungliga snackisar från vecka 34!

Prinsessan Madeleines privata bilder på Instagram

Efter att ha bott utomlands i många år, kom hovet tidigare i år med beskedet att prinsessan Madeleine och familjen flyttar hem till Sverige i augusti. Det blev en lång sommar i Sverige – men inget flyttlass.

Istället blev flytten uppskjuten till nästa år, men när är ännu okänt. Barnen går fortsatt i amerikansk skola, även om Hovstallet står redo för inflytt. Vi får alltså fortsätta att följa Madeleine på håll, inte minst via hennes sociala medier som hon använder flitigt – eller?

Annons

Ja, tidigare i år har Madeleine varit oerhört aktiv på sin Instagram. Hon har bjudit på bilder på familjen, och foton från hennes arbete.

Den största bomben kom på bröllopsdagen med Chris O'Neill, när Madeleine för första gången öppnade upp sitt privata fotoalbum och delade en hel drös bilder från dagen de sa "ja" till varandra.

Prinsessan Madeleines märkliga tystnad efter omtalade bilderna

De privata bilderna spreds som en löpeld och skapade rubriker runt om i världen, det var helt enkelt ovanligt – och väldigt uppskattat – att få en sån inblick i en kunglighets liv.

Annons

Och visst tänkte man att det här kanske var startskottet på en ännu mer inbjudande och privat Madeleine, men så blev det inte. Efter bildspelet, delade hon en traditionsenligt födelsedagsbild på sonen prins Nicolas den 15 juni, och sedan dess har det varit tyst.

Knäpptyst i elva veckor alltså – från att ha varit mer öppen än någonsin under våren. Vi får hoppas att Madeleine överraskar oss snart igen, för visst är det härligt!

Nästa gång vi ser familjen i Sverige är ännu oklart. Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren finns det en chans att de kommer till kungens stora firande i september, men inget är spikat.

– Det finns en planering för det, men som sagt med betoning på planering, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Foto: TT/Instagram

Annons